Cantering Clark deelt low-cap Ethereum altcoin die volgens hem gaat stijgen

Een crypto-strateeg met een solide volger-basis op Twitter heeft een enorm voordeel voorspelt voor een Ethereum (ETH) altcoin die enigszins onder de radar is gebleven. Cantering Clark vertelde namelijk aan zijn ruim 159.000 volgers dat hij Hashflow Token (HFT) op het oog heeft. Het onderstaande werd aangegeven:

“De laatste tickerless chart die ik deelde deed deze week 3x. Ik heb hier geduldig een spotpositie opgebouwd omdat de opstelling eruit ziet alsof hij een flinke stap voor de boeg heeft. Drie dingen in zijn voordeel.

-Nieuwe munt en nieuw kaarteffect.

–Geen microcap maar nu al geen overgewicht.

-Lage eenheidsbias

Happy Hunting, het gaat omhoog.”

Aanvankelijk deelde Cantering Clark een tickerless chart, waarna hij uiteindelijk de naam van de low-cap altcoin onthulde. Hij voegde het volgende toe:

“Dit is geen microcap, maar toch kleiner, dus houd er rekening mee, maar HFT ziet eruit alsof het veel hoger zal gaan voor wat waarschijnlijk een lange herstelperiode voor heraccumulatie is.

Ik ben long.”

Hashflow staat momenteel gerangschikt als de 184e op het gebied van marktkapitalisatie, dat gelijk is aan ruim $132 miljoen. Op het moment van schrijven wordt HFT verhandeld voor een prijs van $0,71 met een stijging van ruim 37% ten opzichte van vorige dag. Cantering Clark denkt dat de altcoin zelfs door kan stijgen tot $1,02.

Onlangs heeft het project een roadmap voor 2023 uitgebracht. Hierin staan plannen voor de lancering van de Hashverse, Hashflow’s gamified, verhaalgestuurde gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Hiermee kunnen gebruikers tokens inzetten, missies voltooien en non-fungible tokens (NFT’s) verdienen.

Hashflow is gebouwd op het Ethereum-netwerk voor interoperabiliteit, zero slippage en door miners extraheerbare waarde (MEV) beschermde transacties. Hashflow maakt gebruik van een request-for-quote (RFQ)-model waarmee professionele marktmakers liquiditeitspools kunnen beheren. Traditioneel vertrouwen gedecentraliseerde exchanges op geautomatiseerde marktmarkeringen (AMM’s) om on-demand handel in activa mogelijk te maken.

Ook ging Cantering Clark in op de huidige situatie van Bitcoin (BTC) die momenteel rond de $21.880 ligt. Hij merkt op dat de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie weerstand zou kunnen vinden of er met momentum doorheen zou kunnen breken. De analist waarschuwt dan ook om op te letten voor een verlies aan momentum en/of absorptie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!