DonAlt deelt voorspellingen voor Bitcoin, Ethereum en Litcoin

Een veel gevolgde crypto-analist heeft onlangs zijn pad uitgestippeld voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC). DonAlt vertelde zijn ruim 47.000 abonnees op YouTube dat het opwaartse doel voor Bitcoin $34.000 is, terwijl de prijs van de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie boven de $19.000 moet blijven. Het onderstaande werd door DonAlt aangegeven:

“Je hebt veel voordeel. Ik denk dat het voordeel van het maandbedrag eigenlijk $ 34.000 is, als je niet te hebzuchtig wilt zijn. En de keerzijde is in feite bijna $ 20.000, wat kan variëren van $ 18.000 tot ongeveer $ 17.000, iets daaromtrent.”

Het bullish scenario zou echter ongeldig worden zodra Bitcoin meerdere keren onder de $20.700 sluit, aldus de analist. Hij voegde toe:

“De gevarenzone, dit is waar als je te veel sluitingen krijgt in dit gebied, ik denk dat het ook gevaarlijk begint te worden. Het is tussen $ 20.700 en $ 19.300. Alles op dit gebied maakt me een beetje nerveus, juist omdat het mijn zicht ongeldig maakt of het min of meer wegneemt van mijn mening.”

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld voor een prijs va $23.492 met een daling van bijna 1,5% op de dag. De analist ging verder met het analyseren van Ethereum, waarbij hij aangaf dat het tweede grootste activum beter zal presteren dan Bitcoin in hun onderlinge grafiek (ETH/BTC).

Het bereiken van het hoogtepunt van ongeveer 0,12 BTC, dat voor het laatst in 2018 gebeurde, zou volgens hem het einde van de huidige of volgende crypto-rally kunnen betekenen. DonAlt gaf het volgende aan:

“Over het algemeen denk ik dat ETH/BTC hoger zal gaan, het is gewoon een kwestie van wanneer…

ETH/BTC gaat op zijn minst naar deze hoogtepunten – dus 0,12 BTC. Dat komt heel dicht bij het omdraaien. En ik denk dat dat vrij waarschijnlijk is. Ik denk dat dit deze rally of de volgende zal beëindigen, afhankelijk van wanneer het gebeurt.”

Momenteel wordt Ethereum verhandeld voor een prijs van 0,070063 met een zijwaartse beweging dat ongeveer een week bezig is. In termen van Amerikaanse dollars is Ethereum $1.647 waard met een daling van 1,5% ten opzichte van 24 uur geleden.

Tot slot keek DonAlt naar Litecoin waarbij hij aangaf dat zijn voorkeurstraject voor LTC is dat het zich na een rally met ten minste 30% terugtrekt om vervolgens een stijging in te zetten in de aanloop naar de halving. Er werd het volgende gemeld:

“Als Litecoin de grens van $100 doorbreekt, ga dan gewoon voor $130, $140, dat zou best mooi zijn. Zoals hier omhoog duwen [$ 130- $ 140], instorten tot $ 100 en dan voor de echte run gaan. Ik zou er klaar voor zijn. Het heeft ook het verhaal, want we gaan naar de halvering van Litecoin.”

Litecoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $98,99 met een daling van 1,3% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!