Duitse neobank N26 wilt het kopen van crypto in Europa vergemakkelijken

De in Duitsland gevestigde Neobank N26 heeft gisteren zijn de uitbreiding van zijn redelijk nieuwe product “N26 Crypto” aangekondigd, dat in samenwerking gecreëerd is met BitPanda en tot doel heeft om het kopen van crypto in Europa te vergemakkelijken.

Het product werd vorig jaar oktober gelanceerd in Oostenrijk, echter kondigde N26 aan dat het binnenkort ook naar verschillende andere Europese landen komt, waaronder Duitsland, Zwitserland, Ierland en Portugal.

N26 breidt zijn crypto-handelsdiensten uit

De neobank heeft tot doel de cryptohandel te vereenvoudigen door verwarring, wachttijd en de noodzaak om een ​​nieuwe app te downloaden te elimineren. De gebruikers kunnen crypto rechtstreeks vanaf hun bankrekening verhandelen.

Met N26 kunnen gebruikers 200 munten verhandelen met 1,5% kosten voor Bitcoin (BTC) en 2,5% voor altcoins. De abonnee van zijn Metal-accountservice, die €17 per maand kost, krijgt een korting op de handelskosten. De metal-abonnees kunnen Bitcoin verhandelen tegen een vergoeding van 1%, en altcoins tegen 2% vergoedingen voor handelsbedragen tot €5.000 per maand.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!