Bekende analist update zijn Bitcoin analyse

De bekende cryptocurrency-analist bekend als DonAlt op Twitter, heeft recentelijk zijn kijk op de cryptomarkt bijgewerkt, nu de Bitcoin koers flink gestegen is. Zo vertelde hij zijn 449.000 volgers dat de bears zich in een ongunstige positie bevinden na de stijging van de koningsmunt naar $19.117. Hij tweette het volgende:

“De bulls gaven alles terug in de bear, toen de handelaren aan de beurt waren in de chop, nu zijn de bulls aan de beurt. Het interessante aan de bears is dat de prijs vaak slechts 20-30% hoeft te stijgen om alles te verliezen. Een bearmarktrally zou bijna alle bears kunnen wegvagen.

Technisch gezien is alles onder de $30.000 slechts een bearmarktrally. Als je een bear bent en je houdt geen rekening met de mogelijkheid van $30.000, dan denk ik dat je er een beetje blauwogig mee omgaat. We kunnen gewoon flink gaan stijgen, maar er is een niet-nul kans dat we die niveaus naar mijn mening opnieuw testen.”

Begin januari debuteerde DonAlt met een grafiek met de belangrijkste niveaus van weerstand die BTC moet doorbreken om het momentum te behouden. Tot nu toe heeft Bitcoin gepresteerd zoals hij hoopte. De nummer een cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie klopt nu op de deur bij een historische lijn op de grafiek bij ongeveer $19.000.

DonAlt grapte dat als BTC boven die grens stijgt, het de “toekomst van Frankrijk” zal worden – een grap die verwijst naar het idee dat Bitcoin de toekomst van financiën is.

Als BTC de komende week $19.000 kan doorbreken en de altcoin-markt blijft overtreffen, voorspelt de handelaar een relatief soepele vaart tot $22.500. Hij sloot af met:

‘Het is het onderhouden van jongens. Alts [kunnen] BTC niet volgen in de aanloop… Nog een dag zoals vandaag na het weekend en we zullen wat vuurwerk zien op de cryptomarkten.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!