Crypto Exchange UPbit wordt sponsor van SSC Napoli

De Zuid Koreaanse exchange UPbit heeft aangekondigd officiële sponsor te worden van de bekende voetbalclub uit Napels, SSC Napoli. Hiermee hoopt de voetbalclub een grotere fanbase te bouwen in het Aziatische land.  

UPbit is een cryptocurrency exchange van het Zuid Koreaanse fintech bedrijf genaamd Dinamu Inc en werd gelanceerd in oktober 2017. De exchange is momenteel een van de meest populaire cryptocurrency exchanges in het land. De Italiaanse voetbalclub kondigde de nieuwe sponsor aan op 2 januari via Twitter die onder het rugnummer van de tenues te zien zal zijn.

Met de samenwerking hoopt de club meer aandacht uit het Zuid Koreaanse land te ontvangen. De club heeft ondertussen 1 Zuid Koreaanse speler in het team, Kim Min-Jae, en wordt mogelijk nog populairder voor Koreaanse supporters.

De nieuwe tenues met de UPbit sponsor zijn voor het eerst gedragen in een officiële wedstrijd op 4 januari toen Napoli in het San Siro stadion in Milaan tegen de club FC Inter speelde. De partnership tussen de exchange en de Italiaanse voetbalclub staat vast voor het 2022/23 en 2023/24 seizoen en worden gedragen in Serie A, Italiaanse beker (Coppa Italia) en vriendschappelijke wedstrijden. 

CIO van Napoli is blij met de samenwerking

De CIO (Chief International Development) van SSC Napoli is enthousiast over de samenwerking met de Zuid Koreaanse exchange. Zo deelde de CIO het volgende:

“We zijn heel blij dat we deze overeenkomst hebben bereikt met het Zuid-Koreaanse bedrijf Dunamu, een leider in zijn sector en een groeiend bedrijf op de Aziatische markt. De partnerschap verankert de unie van twee game-changers in hun respectieve sectoren, en onderstreept de doelstelling van een toekomstvisie waarin innovatie en technologie centraal staan ​​in het project. Deze overeenkomst bevestigt eens te meer dat de club oog heeft voor internationale markten en voor de meest geavanceerde technologieën, in een proces van voortdurende verbetering van ons merk wereldwijd.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!