Coin Bureau twijfelt aan de toekomst van Cardano (ADA)

De gastheer van het populaire crypto-gerelateerde YouTube-kanaal Coin Bureau, simpelweg bekend als Guy, heeft aangegeven dat hij van Cardano (ADA) houdt, maar merkte wel op dat hij zich zorgen maakt over het ecosysteem van de blockchain.

In een nieuw interview met Altcoin Daily zei de pseudonieme host dat hoewel hij onlangs zijn ADA-bezit heeft verkocht, het een veelbelovend project is dat waarschijnlijk de onrust op de markt zal overleven. Hij zei het onderstaande:

“Ik hou van Cardano. Ik heb iets raars met Cardano. Het is alsof ik er op een dag echt heel optimistisch over ben. En de volgende dag begin ik er een beetje aan te twijfelen. … de Cardano-gemeenschap is een van de grootste, een van de meest actieve, een van de meest ondersteunende en [ADA-oprichter Charles Hoskinson] is echt een inspirerend figuur.”

Guy ging echter verder met stellen dat hij onlangs zijn ADA verkocht heeft om in een stablecoin te gaan, maar vervolgde met stellen dat hij “zeker zou overwegen om er ook weer in te gaan”, aangezien er “interessante dingen” gebeuren.

Zoals de host van Coin Bureau eerder in het interview aangaf, heeft hij een haat-liefdeverhouding met Cardano. Hij vroeg zich in het interview dan ook hardop af of de Cardano-blockchain wel geschikt is voor ontwikkelaars om op voort te bouwen. Hij zei het volgende:

“Ik denk niet dat er veel samenwerking is geweest tussen projecten op Cardano. En ik hoor nog steeds dit soort dingen over hoe het een behoorlijk moeilijk ecosysteem is om in te bouwen.”

Guy voorspelde echter wel dat ADA één van de duurzame blockchain-projecten zal blijven te midden van marktonrust. Hij vervolgde met:

“Ik denk dat er daar echt coole projecten worden gebouwd en die gemeenschap lijkt voldoende te zijn om het tenminste in moeilijke tijden te ondersteunen.”

Al met al, koos Guy ADA dan ook niet voor zijn top vijf altcoins om in te investeren tijdens een recessie. Zijn selecties bovenaan de lijst waren onder meer het gedecentraliseerde blockchain-netwerk Cosmos (ATOM) en het proof-of-stake-protocol Algorand (ALGO).

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!