Analist voorspelt dat Ethereum de nummer één positie gaat overnemen

De crypto-strateeg die de bodem van Bitcoin (BTC) in 2018 correct voorspelde, heeft nu gezegd dat Ethereum (ETH) volgend jaar epische rally’s zal lanceren op weg om het grootste digitale activum per marktkapitalisatie te worden.

De analist die onder de naam van Smart Contracter plaatst, heeft aan zijn ruim 216.000 volgers verteld dat het ETH/BTC-paar omhoog zal gaan naar een niveau dat in ongeveer een half decennium niet meer is gezien. Een stijging van de ETH/BTC-grafiek suggereert dat Ethereum meer winst zal genereren dan Bitcoin. Smart Contracter gaf het volgende aan:

“Als ETH/BTC elk in het eerste kwartaal van 2023 0,062 [BTC] bereikt, zal het een schreeuwende koop zijn. Dit is een van de transacties waar ik volgend jaar het meest naar uitkijk. Zal zeker nog een paar maanden duren.”

Smart Contracter is een analist die op de Elliot Wave-theorie vertrouwt, wat een technische analysebenadering die toekomstige prijsactie probeert te voorspellen door de massapsychologie te volgen die zich meestal in golven manifesteert. Volgens de grafiek van de analist ziet hij ETH BTC in maart volgend jaar oven de 0,09 BTC stijgen, wat voor het laatst is waargenomen in januari 2018.

Ook gelooft Smart Contracter dat Ethereum bitcoin zal inhalen in de volgende bull-markt en de grootste cryptocurrency zal worden op basis van marktkapitalisatie. Hij zei:

“[ETH zit] nog steeds in een meerjarige opwaartse trend. Ik wil er absoluut in zijn om te zien hoe het BTC in de volgende cyclus omdraait.”

Op korte termijn voorspelt Smart Contracter dan ook dat Ethereum de weerstand rond $1.300 zal doorbreken. Op het moment van schrijven wordt Ethereum verhandeld voor een prijs van $1.279 met een stijging van ruim 2% ten opzichte van 24 uur geleden.

Daarnaast houdt de crypto-analist het peer-to-peer-betalingsnetwerk Litecoin (LTC) in de gaten. Hij is van mening dat het momenteel handelt in een bullish voortzettingspatroon op de USD-koersen en de BTC-koers. Smart Contracter gaf het volgende aan:

“Net als BTC en ETH ben ik terug in LTC voor het terugwinnen van deze structuur. LTC/BTC ziet er ook uit als een bullflag in een opwaartse trend op de vier uur durende [grafiek], dus ik vermoed dat het beter presteert dan BTC in deze volgende etappe omhoog.”

Op het moment van schrijven wisselt LTC van eigenaar voor $ 76,60 met een stijging van bijna 3% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!