Van de Poppe bullish op BNB, MATIC en LINK

Een veel gevolgde crypto-analist heeft zijn blik geworpen op drie van de grootste digitale activa op de markt. Crypto-strateeg Michaël van de Poppe vertelde aan zijn ruim 164.000 volgers op YouTube dat Binance Coin (BNB) de op drie na grootste cryptocurrency is op basis van marktkapitalisatie. Het is daarnaast een van zijn top munten die het waard is om in december te verzamelen.

Volgens Van de Poppe zou BNB met ongeveer 50% kunnen stijgen ten opzichte van de huidige prijsniveaus als het erin slaagt boven het weerstandsniveau van $325 te komen. Hij gaf het volgende aan:

“Ik denk dat zodra Binance Coin het niveau van $325 zal doorbreken, het een nieuwe duw naar de hoogtepunten zal geven. En dan hebben we een hardloper om naar te kijken. $380, en mogelijk zelfs de hoogtepunten rond de $450.”

Op het moment van schrijven wordt BNB verhandeld voor een prijs van $290 met een daling van bijna 3,5% op de dag.

Van de Poppe keek ook naar het Ethereum-schaalnetwerk, Polygon (MATIC). Volgens de crypto-strateeg zou MATIC met meer dan 35% kunnen stijgen zodra het volgende prijsdoel van ongeveer $0,95 wordt bereikt. Hij zei:

“Zodra we deze hoogtepunten (ongeveer $0,93) hebben doorbroken, zal het versnellen naar deze regio ($0,95) en dan kun je beginnen te kijken naar een serieuze hardloper van ongeveer 35% van MATIC.”

MATIC wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $0,9255 met een lichte stijging van 0,6% ten opzichte van 2 uur geleden.

Tot slot keek Van de Poppe naar Chainlink (LINK), het op Ethereum gebaseerde blockchain-oracle-token. Van de Poppe gaf aan dat LINK sterke steun aan het opbouwen is rond het gebied van $7,50. Op basis van de marktkapitalisatie denk Van de Poppe dat LINK in prijs kan gaan verdubbelen. Hij zei:

“Als het hier eenmaal begint te houden, is het een redelijke gedachte dat we naar $8,50 tot $9,50 gaan kijken als de volgende weerstandszones. En dat we de voortzetting van de uitbraak boven dit hoge bereik (ongeveer $9,30) kunnen zien en dan kijken we mogelijk naar $15.”

LINK wordt momenteel verhandeld voor een prijs van $7,60 met eveneens een lichte stijging van 0,64% ten opzichte van vorige dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!