Pentoshi voorspelt een rally voor Chainlink in de komende twee weken

De crypto-analist die het einde van de Bitcoin (BTC) bull-markt van vorig jaar correct voorspelde, heeft nu een stijging voorspelt voor een op Ethereum (ETH) gebaseerde altcoin.

De analist staat in de crypto-ruimte beter bekend als Pentoshi en hij vertelde aan zijn ruim 657.000 volgers op Twitter dat de technische en fundamentele zaken op één lijn liggen voor Chainlink (LINK), het gedecentraliseerde orakelnetwerk. LINK toont volgens Pentoshi relatieve kracht met een grote fundamentele katalysator die over een paar weken komt. Hij zei het volgende:

“LINK heeft een sterk herstel doorgemaakt en heeft ondanks alles wat er is gebeurd nooit nieuwe dieptepunten bereikt en is erin geslaagd zijn lage bereik vast te houden. Met staking in aantocht in de komende twee weken, denk ik dat het een grote kans heeft om beter te presteren.”

Als er wordt gekeken naar de grafiek van de analist, voorspelt hij dat er een lichte daling naar het niveau van $6,60 komt. Daarna voorspelt Pentoshi dat LINK kan stijgen naar het doel van $9,63. Op het moment van schrijven wordt LINK verhandeld voor een prijs van $6,81, met een daling van bijna 5% ten opzichte van vorige dag. Vanaf het huidige niveau, betekent de voorspelling van Pentoshi een stijging van ongeveer 40%.

Voor LINK gaat beta-staking waarschijnlijk live op 6 december op het Ethereum-mainnet, aldus een blogpost van Chainlink zelf. Holders van LINK kunnen hierdoor beloningen verdienen door hun LINK in te zetten. De ingezette LINK zorgt namelijk voor het verbeteren van de veiligheid van de orakeldiensten van Chainlink. De LINK-tokens kunnen dan worden vastgelegd in een smart contract, waardoor het aanbod van LINK wordt verminderd.

Hoewel Pentoshi optimistisch is over LINK, benadrukt mede-cryptostrateeg, Cheds, dat de 21e grootste crypto qua marktkapitalisatie nog steeds binnen een breed bereik wordt verhandeld.

“LINK veel buzz op mijn tijdlijn. Voor de context is het nog steeds slechts een neerwaartse trend, handelend in een goed gedefinieerd horizontaal bereik van zeven maanden.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!