Bitcoin koers op weg naar $30k, aldus Michaël van de Poppe

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist, Michaël van de Poppe, heeft onlangs op Twitter aangegeven dat de omstandigheden goed zijn voor Bitcoin (BTC) om een ​​significante rally te beginnen. De cryptohandelaar vertelde zijn 639.100 volgers dat een sprong van 40% op korte termijn waarschijnlijk is.

Zijn voorspelling kwam na het moment dat de Bitcoin koers de prijsklasse van $21.000 bereikte en de Amerikaanse dollar in waarde verzwakte. De analist gaf aan dat Bitcoin binnen enkele weken $30.000 kan bereiken. Hij tweette het volgende:

“DXY is aan het tanken. De opbrengsten zijn klaar om te dalen. Bitcoin op $21.000. Het is tijd voor de aanloop naar $30.000 in de komende weken.”

Hij zei vervolgens dat de Bitcoin koers waarschijnlijk richting $22.500 gaat na een lichte dip, wat een geschikt moment zou zijn om te investeren. Hij tweette:

“En opeens, haalde Bitcoin alle hoogtepunten weg, het volume neemt toe en het is weer boven de $21.000. Ik ga ervan uit dat we vanaf hier richting $22.500 zullen gaan, maar we hebben een kleine correctie voordat we verder gaan (omdat we alle liquiditeit hebben weggenomen). Koop het dipseizoen.”

In een nieuwe YouTube-video gaf Van de Poppe tevens aan dat de prijs van Bitcoin waarschijnlijk een grotere volatiliteit zal zien met de marktreactie op werkloosheidsgegevens die vrijdag door de VS zijn vrijgegeven. Hij zei het volgende:

“Het is de dag van de werkloosheidsgegevens, Bitcoin is nog steeds klaar voor voortzetting. Als ik nog steeds naar longs wil kijken, zou ik kijken naar de flip rond $20.300. Anders kijk ik weer naar $19.600 en kunnen we ons richten op dit blok aan de linkerkant, dat is het gebied rond de $22.400.

Dat is zeker waar ik me op ga richten. En als we naar het hele assortiment kijken, dan is het vijf maanden zijdelingse actie. Dus op het moment dat we dat hele momentum gaan verschuiven, zal het zeker een hoop volatiliteit en een hoop handelsmogelijkheden opleveren.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!