CryptoCoinTalk: Bitcoin koers lijkt zich klaar te maken voor grotere stijging

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Bitcoin koers lijkt zich op te maken voor veel meer upside! Het ziet er veelbelovend uit nadat we eindelijk serieuze prijsactie hebben gehad. Ik houd rekening met een stijging naar de $22.794, maar lees vooral de gehele analyse hieronder!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Daggrafiek

Bitcoin is duidelijk bullish gebroken op de daggrafiek. We hebben de $20.518 gebroken en zoals eerder aangegeven ga ik er dan ook vanuit dat we naar de $22.794 gaan bewegen. Ik zou dus van shorts afblijven en proberen zoveel mogelijk in longs te komen. Mochten we een diepere pullback krijgen is de dagelijkse demand op $19.590-$19.155 een prachtige plek voor een higher low. Het is Bitcoin eigen dat als ie eenmaal serieus begint te trenden dat je dit soort kansen vaak niet krijgt.

Het alternatief is op de lagere tijdsframes op zoek gaan naar longposities na liquidity grabs onder lows of op higher low area’s na het zetten van lokale higher highs. Ik heb er ook voor gekozen om rond de huidige prijs een stuk spot Bitcoin en Ethereum bij te kopen en als we dieper gaan zakken koop ik nog wat meer bij. Dit doe ik, omdat ik de huidige prijsactie vrij significant vind en het een serieuze kans geeft dat bitcoin vanaf hier gaat trenden. De omcirkelde prijspunten zijn de volgende prijstargets, dus:

$22.794
$25.200
$28.800

Bron: TradingView

1-uur-grafiek

Lokaal zien we dat de Bitcoin koers op die key support van $20.518 ligt, dus er is een reële kans dat we vanaf hier gaan bouncen. Mogelijk gaan we nog eenmaal de low van $20.335 opzoeken, om vanuit daar de trend omhoog voort te zetten. Bij een duidelijke close onder de $20.335 moeten we rekening gaan houden met een diepere pullback en komt de dagelijkse demand (grijze zone) in beeld.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, al met al ziet de Bitcoin koers er gewoon erg goed uit! Ik kijk omhoog, met de $22.794 als eerste serieuze prijstarget. Als we daarboven gaan komen wordt het pas echt leuk. Prettige avond!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!