Meest geanticipeerde groene crypto coin launch – potentiële stijging van x100 voor 2023

Er worden bijna dagelijks nieuwe cryptomunten gelanceerd, en dit gebeurt op verschillende manieren. Zo zijn er munten die in een presale verkocht worden, maar ook crypto coins die gelanceerd worden bij een decentrale of centrale exchange. Vandaag bespreken we de coin launch van een groene crypto die de laatste tijd sterk in het oog springt.

Groene crypto coin launch van impact project

Als belegger met een interesse in duurzaamheid en cryptocurrency heb je er misschien al van gehoord. Onlangs is de presale voorafgaand aan de coin launch van het nieuwe groene crypto project IMPT van start gegaan. 

Dit soort coin launches zijn altijd interessant voor investeerders, en geven de gelegenheid om tegen een gunstige prijs in te stappen bij een veelbelovend project dat op zoek is naar kapitaal. Voor IMPT is dat niet anders. 

We vertellen je graag wat meer over wat het Impact Project doet, hoe zij daarbij gebruik willen maken van de blockchain en waarom de presale en coin launch van deze crypto munt interessant is als investering op de korte en lange termijn.

IMPT maakt handel in carbon credits toegankelijk

De slogan van IMPT is ‘become part of the solution, not the problem’. Hoe wordt je nou onderdeel van de oplossing? IMPT maakt het mogelijk voor individuen en bedrijven om carbon credits in te zetten en zo hun CO2-voetafdruk te compenseren. Dit is essentieel in het tegengaan van klimaatverandering en de opwarming van de aarde. 

IMPT doet dit door een eigen ecosysteem te ontwerpen waarbinnen duurzame merken, of merken die graag aandacht aan duurzaamheid willen besteden, verbonden worden met andere bedrijven en individuen die hun voetafdruk willen verkleinen. 

Dit ecosysteem wordt gebouwd op de blockchain, in dit geval die van Ethereum. Zodoende zit er ook een eigen cryptovaluta aan verbonden. Dat is de ERC-20 token IMPT. 

Je CO2-voetafdruk compenseren via IMPT werkt als volgt:

1. Je maakt een account bij het IMPT.io platform
2. Je koopt IMPT tokens met crypto, creditkaart of ontvangt deze door aankopen te doen via het IMPT platform bij aangesloten retail partners. 

3. Je kunt vervolgens de IMPT tokens omzetten in carbon credits. 

4. De carbon credits worden hierna op de blockchain gemint als NFT’s. 

5. Je kan deze vervolgens kopen en verkopen via de IMPT.io marktplaats. 

Om je CO2-voetafdruk te compenseren kun je vervolgens de carbon credit NFT ‘burnen’. Deze wordt dan vernietigd, en in ruil daarvoor ontvang je bovendien ook nog eens een speciale NFT, ontworpen door speciaal voor het project benaderde artiesten. 

Wat je ook kunt doen is de carbon credit tokens bewaren in de hoop dat deze meer waard worden naarmate ook de aandacht voor het klimaat groeit en het project populairder wordt. Op die manier kunnen de carbon credits naast duurzaam ook een investering zijn.

IMPT coin launch presale informatie – Zo kun je zelf investeren

Om zelf mee te doen met de groene crypto IMPT coin launch kun je kapitaal inleggen via de presale. Op het moment van schrijven is er zo al voor $3.715.594 aan kapitaal opgehaald. 

De presale van IMPT token loopt in fases. Tijdens fase 1 wordt de groene crypto verkocht voor slechts $0,018 per coin. In fase 2 en 3 loopt dit bedrag op tot zo’n 50% meer. Dit is een manier van Impact Project om de vroege investeerders te kunnen belonen voor hun vertrouwen. 

Meedoen kan door naar de website van de IMPT token coin launch te gaan. 

Je kunt hier IMPT token kopen door een eigen crypto wallet zoals MetaMask of Trust Wallet te verbinden. Volg de instructies van de wallet die je ontvangt na op de knop ‘connect wallet’ geklikt te hebben om deze verbinding te maken. Kies vervolgens met welk betaalmiddel je IMPT tokens wilt kopen, en vul de hoeveelheid groene crypto coins die je wilt kopen in. 

Wat is de IMPT koers verwachting voor 2023?

IMPT token wordt op dit moment voor $0,018 cent per IMPT aangeboden. Tijdens de presale loopt dit op. Zo wordt in fase 2 de tokenprijs al $0,023. Uiteindelijk zal de prijs bij de coin launch, die vermoedelijk zal plaatsvinden bij één of meerdere aantoongevende crypto exchanges, al zeker zo’n 50% hoger liggen dan de prijs per token in fase 1. 

Het is onmogelijk om te voorspellen wat de IMPT koers na de coin launch gaat worden, en dit zal afhangen van vraag en aanbod. 

Conclusie groene crypto coin launch van IMPT

Met de noodzaak om klimaatdoelstellingen te behalen en onze CO2 emissie terug te brengen, lijkt het Impact Project in ieder geval in te spelen op een markt met veel toekomstperspectief. 

Niet alleen vanuit de klimaatbeweging is er druk om bewustzijn te creëren voor klimaatverandering, ook steeds meer overheden, individuen en bedrijven maken momenteel plannen om hiermee aan de slag te gaan. In 2030 moeten een aantal belangrijke doelen behaald worden, waarmee nu gestart wordt. De groene crypto launch van IMPT lijkt dus op precies het juiste moment te komen. 

Meer Informatie over de IMPT Presale

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!