Pentoshi bullish op LINK en voorspelt dubbele bodem voor BTC

De crypto-analist die vorig jaar het einde van de crypto-bull-markt voorspelde, heeft nu aangegeven dat de komende maanden bullish zijn voor een op Ethereum (ETH) gebaseerde altcoin.

Pentoshi vertelde zijn ruim 615.000 volgers op Twitter dat het gedecentraliseerde orakelnetwerk, Chainlink (LINK), zijn relatieve sterkte toont in vergelijking met de bredere crypto-markten. Volgens Pentoshi wordt Chainlink nu verhandeld op een niveau dat in december 2020 het startpunt was voor een rally die uiteindelijk $52,20 als hoogtepunt had. Pentoshi gaf het volgende aan:

“Bovengemiddeld uitziende grafieken met ondersteuning op hoog tijdsbestek op USD-paar dat teruggaat tot 2020. Zal dit zoeken als een middellange termijnspel dat leidt tot staking in december.”

LINK wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $7,64 met een daling van 0,07% ten opzichte van 24 uur geleden. Pentoshi heeft een prijsbeweging naar $12,45 aangegeven als doel voor LINK dat te zien is in zijn gedeelde grafiek. Dit zou betekenen dat LINK met bijna 60% kan stijgen ten opzichte van het huidige prijsniveau.

Ook keek Pentoshi naar Bitcoin (BTC). Over de grootste crypto op het gebied van marktkapitalisatie zei hij dat er prijsschommelingen aan zitten te komen na maanden van zijwaartse beweging. Pentoshi zei het volgende:

“Als je kijkt naar de dominantie van BTC en BTC zelf, suggereert alles dat we op het punt staan ​​een behoorlijk sterke stap te zetten.

Alles staat op dit moment in de rij. Na een maand van eigenlijk niets, behalve dat we meer dan 2% zetten tegen elkaar schreeuwen, is het tijd voor wat volatiliteit.”

Pentoshi gelooft dat Bitcoin waarschijnlijk klaar is voor een stap naar boven. Hij zei:

“Naar mijn mening zijn dit tekenen van een bodem die op de korte termijn in ieder geval plaatselijk wordt gevormd. Naar mijn mening wordt er binnenkort een bear-marktrally voorbereid. Opnieuw. Ik ben liever een koper op een dergelijk niveau dan shorten. Als er een goede plek is om het mis te hebben voor mij, dan is het hier.”

Kijkend naar de grafiek die Pentoshi op zijn Twitter deelde, is er te zien dat Bitcoin boven zijn wekelijkse ondersteuningsniveau handelt. Er bestaat ook een mogelijkheid dat er een dubbele bodem wordt gevormd, wat een sterke aanwijzing is voor een reversal van een downtrend.

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld voor een prijs van $20.106 met een stijging van 1% ten opzichte van vorige dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!