Bitcoin Nieuws

Bitcoin biedt nu kansen en Ethereum Merge heeft tijd nodig, aldus analist

De pseudonieme cryptocurrency-handelaar, bekend als Rekt Capital op Twitter, heeft recentelijk zijn ruim 325.000 volgers op Twitter aangemoedigd om hun instincten en gegevens over Bitcoin (BTC) te vertrouwen. Hij zei dat beleggers nooit zeker kunnen zijn van het bereiken van een marktbodem, hoewel ze de tekenen wel kunnen lezen. Hij gaf het onderstaande aan:

“Als BTC-beleggers zullen we nooit genoeg gegevens hebben om te vertrouwen waar de absolute bodem zal zijn. Daarom moeten we het risico nemen om te vertrouwen op onze ervaring, intuïtie, onze stelling te investeren en de moed hebben om een ​​beslissing te nemen die ons leven in de toekomst zal veranderen.”

De analist suggereerde verder dat BTC-beleggers die in de bearmarkt kopen, altijd voorop zullen lopen:

“Mensen die BTC iets te vroeg in de bearmarkt kochten (bijvoorbeeld voor $35.000) zullen beter presteren dan mensen die keken toen BTC $20.000 was, maar er niets aan deden.”

Rekt wees vervolgens op historische bearmarktcycli, die erop duiden dat een nieuwe all-time high slechts een kwestie van tijd is. Hij zei het volgende:

“In elke cyclus heeft BTC een nieuwe all-time high gemaakt.

Huidige hoogste punt ooit is ~$65.000
Huidige prijs is ~$20.000

De wiskunde is eenvoudig als je van plan bent deel te nemen aan de volgende bullmarkt.”

Rekt definieert vervolgens voor zijn volgers welk type investeerders nu in BTC kopen:

“Koopjeskopers en langetermijnhouders kopen nu BTC. Sterker nog, ze kopen al maanden. Gezien hun strategieën voor het gemiddelde van de dollarkosten, kunnen ze momenteel verlies lijden. Maar ze begrijpen dat tijdelijk verlies ruimschoots opweegt tegen toekomstige buitensporige beloningen.”

Rekt richt zich ook tot Ethereum (ETH) -beleggers die mogelijk teleurgesteld zijn door de prijsdaling van het smart contractplatform na de succesvolle upgrade van gisteren, wat suggereert dat ETH tijd nodig heeft om bullish te worden. Hij beschreef het als volgt:

“De belegger die teleurgesteld is over de ETH-prijsactie na de fusie is waarschijnlijk dezelfde belegger die onmiddellijk na de halvering teleurgesteld zou zijn over BTC.

BTC begint pas maanden na halvering sterk te stijgen. Dergelijke katalysatoren hebben vertraagde, meer langetermijneffecten op de prijs. De bullish effecten van de ETH Merge zullen op de lange termijn zichtbaar worden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN