LUNC hoopt IBC-protocol opnieuw in te schakelen

Vandaag kwam er een tweet naar buiten van Max Callisto, een van de CEO’s van LUNC DAO, waarin hij een nieuw voorstel aankondigde om het Inter Blockchain Communication (IBC)- protocol opnieuw in te schakelen. Er stond het volgende in de tweet:

“Als een van de @LUNCDAO CEO’s, heropen de IBC-poorten van Terra Classic! @terrac_money.

p.s. Burn $LUNC & $USTC.”

Het IBC-protocol is gemaakt door Cosmos (ATOM) om onafhankelijke blockchains te verbinden en hen in staat te stellen gegevens en tokens uit te wisselen. Vanwege de LUNA-crash van een aantal maanden geleden moest Terra het IBC-protocol uitschakelen.

Volgens Callisto is het momenteel echter een goed moment om de verbinding tussen het netwerk van Terra Classic en andere Cosmos-chains te heropenen. Hij merkte hierbij op dat de community van Terra Classic het ecosysteem ten goede zal komen. Het lid van de Terra Classic-community benadrukte dat de community niet meer dan $1 miljoen in Osmosis LUNC- en USTC-liquiditeitspools kon overboeken naar het Terra Classic-netwerk dat de gemeenschap zou kunnen gebruiken in andere gedecentraliseerde toepassingen.

“Door IBC, USTC & LUNC buiten de Terra Classic-chain in te schakelen, kunnen ze hun weg terug vinden naar Terra Classic, waardoor de liquiditeit voor andere doeleinden in de keten wordt teruggebracht. Er zijn nog steeds andere functionele dApps op Terra Classic, zoals Astroport en Prism, die onlangs hebben aangegeven dat ze hun SC’s op Terra Classic kunnen herstarten.”

FatMan, de klokkenluider van Terra, heeft gewaarschuwd om niet in Terra Classic te investeren, ondanks het feit dat het token in een sterke bull-run zit. Volgens FatMan kan de stijging geen stand houden omdat het netwerk geen waarde meer heeft.De mogelijke terugkeer van het Prism-protocol en het opnieuw inschakelen van IBC die interoperabiliteit inluidt, zou dit verhaal echter kunnen veranderen.

De reeks indrukwekkende prijsprestaties is gekoppeld aan de drukte van de community rond het voorstel voor het burnen van 1,2% belastingtarief, dat steun heeft gekregen van verschillende crypto-exchanges.

ReXx van TerraRebels maakte vandaag bekend dat pull-verzoek 101 officieel was samengevoegd, waardoor het bekend is dat Terraform Labs het voorstel steunt.De aankondiging bevestigt met name dat de community de parameterwijziging voor on-chain-transacties op 20 september zal implementeren.

Tot nu toe heeft het laatste voorstel van Callisto vier reacties ontvangen, die allemaal het idee ondersteunen, aangezien de Terra Classic-community hoopt een historische comeback te maken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!