Altcoin Sherpa denkt dat Luna Classic kan blijven stijgen

Een populaire handelaar in cryptocurrencies heeft zijn bullish sentiment gedeeld over een altcoin die in de laatste tweeweken met driedubbele cijfers gestegen is. Altcoin Sherpa vertelde zijn ruim 182.000 volgers op Twitter dat Luna Classic (LUNC) zal blijven stijgen op de voorwaarde dat Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) ophouden.

De voorspelling deed Altcoin Sherpa op basis van de Fibonacci-indicator. LUNC is de originele chain van de Terra-blockchain (nu LUNA), die maanden geleden splitste in twee protocollen na de ineenstorting van het ecosysteem. Altcoin Sherpa zei het volgende over LUNC:

“LUNC: Gebruik naar mijn mening Fibonacci-extensies voor pauzepunten. Parabolische run, ik vermoed dat dit nog een tijdje doorgaat zolang BTC en ETH het volhouden.

Op 24 augustus stond LUNC op $0,000106 en op het moment van schijven is de prijs gestegen naar $0,000532. Dit is een stijging van ruim 50% ten opzichte van 24 uur geleden en een enorme stijging van ruim 400% ten opzichte van het prijsniveau op 24 augustus. De andere chain, LUNA, doet het minder goed en schommelt al een geruime tijd tussen de $1,80 en $2,20.

LUNC-holders hebben een voorstel gedaan om diegene die de LUNA-airdrop niet gekregen hebben, alsnog te belonen met een nieuwe airdrop. De eerste airdrop werd geopperd na de ineenstorting van het oorspronkelijke Terra-ecosysteem in mei. De ineenstorting van het oorspronkelijke Terra-ecosysteem werd aangewakkerd door het falen van zijn vlaggenschip stablecoin, TerraClassicUSD (USTC), die losgekoppeld was van de Amerikaanse dollar.

Daarnaast keek Altcoin Sherpa naar Fantom (FTM), de smart contract-enabled blockchain. Volgens hem heeft FTM namelijk support gevonden op de korte termijn bij het prijsniveau van $0,24. Het zou hem echter niet verbazen dat er nog een daling van 20% in zit ten opzichte van het huidige niveau. Altcoin Sherpa zei:

“FTM: Ik heb al een tijdje niet naar deze shitcoin gekeken, zou niet verbaasd zijn om uiteindelijk $ 0,20 te zien. Als BTC en ETH vasthouden/stijgen, is dit echter de bodem op korte termijn.”

Fantom wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $0,25 met een stijging van 1,30% ten opzichte van vorige dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!