Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

CryptoCoinTalk: Bitcoin mag hopen op herstel naar $21.880

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Na wederom een afstraffing voor de Bitcoin koers verwacht ik voor de komende dagen eindelijk wat voorzichtig herstel. Hoe dat zit en waar ik naar kijk lees je in de Bitcoin koersupdate van vandaag!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Daggrafiek

Op de weekgrafiek is er weinig interessants gebeurd, dus we gaan gelijk een tijdsframe lager kijken. Daar zien we dat de Bitcoin koers een belangrijke low heeft opgehaald. Deze low ligt op de $18.601. Zo lang deze low wordt behouden mogen we omhoog blijven kijken, richting potentieel zelfs de $21.880. De reden dat ik gelijk een stuk hoger kijk is omdat we lokaal een hele hoop liquiditeit hebben open staan. Als we die highs gaan opzoeken kunnen we een zogenaamde short squeeze gaan zien en dan knalt de prijs een flink eind door. Dat is ook mijn hoofd verwachting voor de komende dagen. Alles op voorwaarde dat we niet de $18.601 gaan verliezen.

1-uur-grafiek

Op de 1-uur-grafiek zien we dat we lokaal na het ophalen van de liquiditeit omhoog proberen te bewegen. We hebben een lokale higher high gevormd en dus mogen we nu ergens een higher low verwachten. Dat kan vanaf de huidige prijs zijn, maar mag eventueel ook een stukje lager vormen. De focus ligt dus ook hoofdzakelijk op het spelen van long georiënteerde trades. Eerste serieuze prijspunt om heen te bewegen is het opvullen van de inefficiëntie en dus een beweging richting $19.675. Vanuit daar is het dus kijken of we die short squeeze gaan zien.

Conclusie

Kortom, ondanks de stevige afstraffing van de afgelopen dagen ziet het er lokaal niet eens zo gek uit en mogen we voorzichtig hoop blijven houden op meer herstel, richting mogelijk zelfs de $21.880. Alles op voorwaarde dat de low op $18.601 wordt behouden!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!