Ethereum

Ethereum koers kan onder $1.000 dalen, aldus Bloomberg

Volgens een nieuw rapport van Bloomberg wordt de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie geconfronteerd met bearish momentum voorafgaand aan de langverwachte upgrade dat midden september plaats zal vinden.

Het rapport geeft aan dat Ethereum (ETH) op basis van technische analyse met meer dan 30% zou kunnen dalen ten opzichte van het huidige niveau voorafgaand aan de overgang van een proof-of-work (PoW) consensusmechanisme naar een proof-of-stake (PoS)-mechanisme. Het gaat verder met::

“Ether kan voor het eerst in twee maanden dalen tot $1.000, met vluchtige prijsschommelingen in de op een na grootste cryptocurrency voorafgaand aan de langverwachte Merge-upgrade.

Technische indicatoren voor momentum en prijstrends laten zien dat de daling van het token van een piek van ongeveer $2.000 medio augustus naar de huidige zone in de buurt van $1.500 waarschijnlijk zal voortduren.”

Mede-oprichter van onafhankelijk onderzoeksbureau Fairlead Strategies Katie Stockton vertelde Bloomberg tevens dat technische indicatoren, zoals voortschrijdende gemiddelden en de stochastische oscillator, allemaal wijzen op een bearish vooruitzicht voor Ethereum. Ze zei het onderstaande:

“Ether is gedaald tot onder de aanvankelijke steun van zijn voortschrijdend gemiddelde over 50 dagen, waardoor het neerwaartse risico is toegenomen en het korte termijn momentum nu negatief is. De wekelijkse stochastiek vertoont voor het eerst sinds april een neergang [waarschijnlijk een hernieuwde ondersteuningstest van ongeveer $1.000 is waarschijnlijk] in de komende dagen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN