Ripple rechtszaak

Ripple CEO weerlegt claims van klokkenluider over de SEC-rechtszaak

Volgens Crypto Leaks heeft Kyle Roche Roche Freedman opgericht die een deal heeft gesloten met Ava Labs. Er stond in dat ze weinig banden hadden met het advocatenkantoor van Boies Schiller Flexner. Ze spreken namens Ripple in de rechtszaak die is aangespannen door SEC en beweren dat het XRP-token een security van aard is.

Crypto Leaks beweerde dat Kyle Garlinghouse voorstelde om een nieuw advocatenkantoor op te richten. Deze organisatie zou zich gaan bezighouden met het aanklagen van andere spelers in de crypto-sector. Hierbij zal dezelfde manier worden gebruikt als hoe Ripple werd aangeklaagd.

Ook benadrukte het rapport dat Kyle de CEO van Ripple heeft gevraagd om de angel investor van het bedrijf te worden. Garlinghouse ging akkoord met deze deal. Eraan werd toegevoegd dat dit gebeurde toen de CEO van Ripple eerder verwachtte dat dit soort rechtszaken zouden afnemen.

De CEO van Ripple reageerde op deze beschuldigingen in een Tweet. Garlinghouse zei dat hij geen commentaar kon geven op de geldigheid van de claim. Hij beweerde duidelijk dat hij Kyle Roche nooit had ontmoet of gesproken.

De klokkenluider voegde eraan toe dat de Ripple-Garlinghouse-deal en de steun aan Kyle Roche hem niet van de SEC kunnen redden. Ook zou de huidige juridische procedure van het blockchain-bedrijf een rode vlag moet zijn voor Emin Gün Sirer.

Emin Gün Sirer reageerde ook op de aantijging in een Tweet. Hij zei dat deze beschuldigingen onzin zijn samenzweringstheorieën. Hij zei dat ze zich nooit zouden bezighouden met dergelijke onethische activiteiten. Sirer voegde er echter aan toe dat duidelijke beweringen over verkeerd gedrag in de video’s en het artikel onjuist zijn.

De advocaat van de Ripplle-holders, John Deaton, zei dat je niet alles moet geloven wat je leest. Er is geen manier waarop een spraakmakende CEO zou verwachten dat hij naar de beurs gaat en naar de beurs gaat in slechts 1-3 jaar nadat hij van zijn bankroll is verdwenen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN