Ethereum koers

Ethereum heeft veel meer opwaarts potentieel, aldus analist

De oprichter en CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, heeft in een nieuw interview met Bloomberg aangegeven dat Ethereum (ETH) meer opwaarts potentieel heeft, zelfs na een stijging van meer dan 90% ten opzichte van het dieptepunt van 2022 dat in juni werd bereikt.

Novogratz zei in het interview dat de Ethereum koers hoger zou kunnen stijgen als het erin slaagt een belangrijk weerstandsniveau van $2.200 te doorbreken. Hij gaf aan dat het echter onwaarschijnlijk is dat Ethereum op dezelfde manier zal stijgen als tijdens de bull-rally van vorig jaar, toen het een recordhoogte van bijna $5.000 bereikte, of de bull run van 2017 toen het de toen recordhoogte van bijna $1.500 bereikte. Hij zei het onderstaande:

“Ethereum heeft een beetje meer juice nodig naar de top van zijn range. Als het $2.200 kost, kan het hoger worden. Dat heeft een echt verhaal. Maar weetje ik zie het niet opnieuw gebeuren dat we dezelfde manie gaan krijgen die we kennen van 2021 of 2017.”

Novogratz gaf vervolgens aan dat de aanstaande Ethereum samenvoeging – een upgrade die de op één na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie door zal gaan maken, van Proof of Work (PoW) naar Proof of Stake (PoS) – de crypto-industrie zal stimuleren. Hij gaf het volgende aan:

“Ik denk dat de Ethereum Merge een heel groot verhaal is. Toen ik Ethereum in 2015 voor het eerst kocht, hadden ze het over deze stap van proof of work naar proof of stake en je weet dat het er eindelijk is.

En dat geeft energie aan de ruimte. Het zal het aanbod van Ethereum dat elke dag wordt verkocht drastisch verminderen. Het gaat de inflatie verlagen. En dus denk ik dat Ethereum een ​​echt verhaal heeft.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN