altcoins

DeFi heeft een killer-app nodig voor mainstream-adoptie, aldus Ripple-manager

Boris Alergant, hoofd van DeFi-markten van Ripple Labs, heeft gezegd dat er een killer-app nodig is voor consumenten. Hij is van mening dat een dergelijke applicatie nodig is om de gedecentraliseerde financiële sector (DeFi) op een niveau te brengen wat mainstream publiek aantrekt.

De opmerkingen werden gedaan tijdens een panel op de Blockchain Futurist Conference met de naam ‘The Future of Decentralized Finance’. De CEO van Aventus Ventures, Kevin Hobbs, de mede-oprichter en CEO van FLUIDEFI, Lisa Loud en de CEO en mede-oprichter van Teller Finance, Ryan Berkin, waren eveneens aanwezig bij het panel.

Onder de panelleden was het algemene sentiment dat gecentraliseerde financiële instellingen er uiteindelijk voor zullen zorgen dat de mainstream-acceptatie in de richting van DeFi zal worden geduwd. Alergant suggereerde dat de groei waarschijnlijk zal komen van een gebruiksvriendelijke CeFi-app die blootstelling aan DeFi-services biedt. Hij zei hierover het volgende:

“Voor een gemiddelde gebruiker vertel je je moeder hoe ze op Aave of ETH moet inzetten en dit is een proces. Ze weet niet hoe ze MetaMask moet gebruiken, maar ze wil die opbrengst op de een of andere manier genereren. Ze wil zaken doen, maar ze weet niet hoe ze dat moet doen.”

“Dus ik denk dat institutionele adoptie is waar het naartoe gaat, en de instellingen zullen die geweldige app voor consumenten in staat stellen om crypto en DeFi echt naar een hoger niveau te tillen.”

Lisa Loud had een soortgelijk standpunt en zei dat gewone mensen uiteindelijk het internet zijn gaan gebruiken ondanks het feit dat zij het protocol van het internet, TCP/IP, niet begrepen. Zij gaf aan:

“We gebruiken toch allemaal internet? Het internet was een paradigma-verschuiving voor ons, maar we weten niet hoe we TCP/IP moeten gebruiken. Op dit moment weet iedereen die DeFi gebruikt hoe de protocollen te gebruiken, het is niet duurzaam, het is geen goed model voor adoptie.”

“Als we naar twee jaar kijken, zie ik instellingen meer investeren in DeFi en zie ik bedrijven eenvoudigere gebruikerservaringen maken.”

Alergant gaf daarnaast aan dat de DeFi-sector op de korte termijn zal gaan samenwerken met de CeFi-sector om klanten te voorzien van financiële diensten. Hij zei:

“DeFi zal uiteindelijk CeFi aanvullen. Uiteindelijk maakt het je niet echt uit of een transactie wordt gedaan via gedecentraliseerde middelen in een gecentraliseerde exchange. Ik wil gewoon de beste verdomde executie.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN