Analist verwacht stijgingen voor ETH, BNB en LTC

De populaire cryptocurrency-analist Kaleo heeft recentelijk aan zijn 531.000 volgers op Twitter aangegeven dat er een doorbraakrally in zicht is voor de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH), aangezien de munt uit zijn diagonale weerstand tegen Bitcoin (ETH/BTC) is gebroken. Hij tweette het volgende:

“ETH / BTC lijkt klaar om eindelijk te stijgen … Dit is bullish.”

Naast het feit dat de analist denkt over ETH, is hij ook bullish op BNB, de utility-token de cryptocurrency-beurs Binance. Volgens de cryptostrateeg ziet BNB er sterk uit omdat het een nieuwe all-time high tegen Bitcoin afdrukt. Hij tweette:

“BNB/BTC is een echte tank. Vandaag nog steeds hoger in prijsontdekking.”

Het laatste cryptocurrency op de radar van de handelaar is het peer-to-peer betalingsprotocol Litecoin (LTC). Volgens Kaleo ziet LTC er bullish uit ten opzichte van Bitcoin (LTC/BTC) nadat het paar uit een grote weerstand brak. Hij zei het volgende:

“Een van de engste dingen op de markt op dit moment is hoe bullish Litecoin eruitziet. Uitbraak op meerjarig hoog tijdsbestek LTC/BTC en komt erboven op laag tijdsbestek.

Kortom, wanneer dit hoger wordt, heb je een vrij duidelijk teken dat de bovenkant van deze leg voor de bredere markt nabij is.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!