Altcoin Sherpa zegt dat Bitcoin bullish signaal laat zien

De pseudonieme handelaar die bekend staat als Altcoin Sherpa heeft zijn 180.800 Twitter-volgers verteld dat hoewel hij verwacht dat Bitcoin (BTC) in de niet al te verre toekomst $28.000 opnieuw zal bezoeken, de korte stijging boven $24.500 op 30 juli hem niet van een bullish ommekeer overtuigde. Hij tweette het volgende:

“Ik ben nog steeds van mening dat we op middellange termijn naar $28.000 gaan, maar ik zou graag wat langer rond dit gebied van $23.000 – $22.000 willen hangen om een ​​​​aanzienlijk dieptepunt te vormen. De laatste high op $24.700 was niet super overtuigend om eerlijk te zijn, maar naar mijn mening nog steeds een bullish marktstructuur.”

De analist gelooft dat Bitcoin kan stijgen als het een hoger dieptepunt vindt in het bereik van $22.000 tot $23.000, hoewel hij verwacht dat Ethereum (ETH) zal uitbreken voordat BTC dat doet. Hij zei het volgende:

“Ik zou graag zien dat er een hoger dieptepunt wordt vastgesteld rond de $22.000- $23.000, dit is nog steeds bullish op lange tijdschema’s totdat anders wordt getoond. ETH nog steeds nauwlettend in de gaten houdend, ik denkt dat het gaat leiden.”

De volgende op de radar van de analisten is de Ethereum-concurrent Solana (SOL). Altcoin Sherpa gaf aan dat hij aan de zijlijn heeft gezeten en meer op en neergaande bewegingen verwacht in het bereik van $32 en $47. Hij gaf het onderstaande aan:

“Het lijkt me erg onduidelijk, ik ben al een tijdje niet meer actief voor Solana. Lager hoog, gevolgd door hoger laag, in de verwachting dat er in het algemeen meer hakken zullen zijn. ”

Solana is ook getuige geweest van een langzame daling van de marktbrede rally die afgelopen zaterdag zijn hoogtepunt bereikte, hoewel SOL de afgelopen 24 uur een rally van 2,08% heeft weten te behalen en van eigenaar verandert voor $40,39.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!