Bitcoin

Scaramucci is van mening dat Bitcoin $40.000 waard hoort te zijn

De crypto-sector stond de afgelopen maanden in het teken van een marktbrede uitverkoop. De laatste maand is iets rustiger en voor Bitcoin (BTC) lijkt het er op dat de bodem al is bereikt. Sommige cryptocurrency-analisten zijn dan ook bullish over de grootste cryptocurrency op het gebied van marktkapitalisatie. Anthony Scaramucci, de oprichter en managing partner bij het investeringsbedrijf SkyBridge Capital, is een van hen. Volgens hem is het ergste van de bear-markt al voorbij zoals hij aangaf in een interview met MarketWatch.

Scaramucci is van mening dat het mogelijk is voor Bitcoin om te dalen. Hij zei:

“Ik denk niet dat het onder het dieptepunt gaat dat werd bereikt voor deze cyclus, die rond de $ 17.500 zou liggen.”

“Volgens onze eerlijke marktwaarde-statistieken op basis van acceptatie, wallet-grootte, gebruiksscenario’s, groei van portemonnees, denken we dat de reële marktwaarde voor Bitcoin op dit moment ongeveer $40.000 is.”

De afgelopen maanden werden ook gekenmerkt door het ineenstorten van het Terra (LUNA) ecosysteem, het lendingplatform Celsius, het beursvennootschap Voyager Digital en het hedgefonds Three Arrows Capital (3AC). Scaramucci zei hierover het volgende:

“Wij geloven dat de hefboomwerking uit het systeem is geblazen.”

Hij is echter niet van mening dat de prijs van de Bitcoin in de nabije toekomst sterk zal gaan stijgen. Hij houdt namelijk rekening met de macrofactoren en het feit dat dit snelle activa zijn. Om die reden moeten mensen volgens hem rekenen over een periode van vier of vijf jaar.

Bitcoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $23.417 met een plus van 2,40% ten opzichte van 24 uur geleden. Op basis van een week geleden is de prijs van Bitcoin zelfs met bijna 10% gestegen.

SkyBridge Capital heeft ondertussen de opnames van Legion Strategies, een van de fondsen die blootstelling had aan crypto-activa, tijdelijk opgeschort wegens de daling van de prijzen van de aandelen en cryptocurrencies die in het bezit zijn van het fonds. Volgens het rapport was ongeveer 20% van dit fonds in particuliere beleggingen, en de beheermaatschappij besloot de structuur ongewijzigd te laten na een verkoopaanbeveling van Morgan Stanley. In een commentaar op deze ontwikkeling zei Scaramucci het volgende:

“We moeten vertrouwenspersoon zijn. Al onze klanten en ik kunnen de privé-investeringen niet te hoog laten oplopen. Ik kan op dit moment niet iedereen eruit laten voordat ik de juiste eerlijkheid en balans in het fonds heb.”

Nadat hij enkele van zijn privé-investeringen had geliquideerd, legde Scaramucci uit dat “we dan iedereen laten uitstappen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN