Cantering Clark deelt bullish analyse voor drie altcoins

Een populaire crypto-strateeg, Cantering Clark, heeft aangegeven dat hij op de korte termijn stijgingen ziet voor een drietal altcoins, waaronder de supersnelle blockchain Solana (SOL) en het virtual reality-platform Decentraland (MANA).

Cantering Clark, de pseudonieme analist, vertelde zijn 141.000 volgers op Twitter dat hij optimistisch is over de concurrent van Ethereum (ETH), Solana. Volgens hem heeft SOL onlangs de diagonale weerstand verbroken en deze met succes opnieuw getest als support. Hij zei:

“Nog steeds wachten op SOL om naar de zon te scheuren.”

Volgens Cantering Clark opent een beweging boven de $45 voor SOL de deur voor een rally naar $60. Op het moment van schrijven wordt Sol verhandeld voor een prijs van $41,93 en draait een min van 2,51% ten opzichte van 24 uur geleden.

Cantering Clark ging daarna over naar Decentraland waarbij hij zei dat MANA zich momenteel opmaakt om de weerstand op $1,03 te doorbreken. Clark zei:

“Er komt een nieuwe high van 30 dagen aan als we nog iets meer kunnen pushen.

Crypto houdt van een gekookte en opgerolde breakout-handel. Als MANA door de weerstand op $1,03 kan sluiten, zou het een tijdje blauwe lucht moeten zijn.”

De grafiek die Cantering Clark deelde, geeft aan dat de analist denkt dat MANA een stijging van bijna 30% kan maken tot het doel van $1,33, mits het niveau van $1,03 wordt doorbroken. Op het moment van schrijven wordt MANA verhandeld voor $0,96 en is in de afgelopen 24 uur met 5,54% gedaald.

Tot slot deelde Cantering Clark zijn laatste cryptocurrency die op zijn radar staat, Frax Share (FXS). Dit is een van de twee tokens op het Frax-protocol, wat een stablecoin-systeem is waarbij cryptocurrencies algoritmisch worden gestabiliseerd door onderpandreserves. Cantering Clark gaf aan dat FXS een duidelijke bullish setup heeft na het wegnemen van de weerstand bij $6 en het kan veranderen in support. Hij gaf aan:

“De markt ziet eruit alsof hij op het punt staat een draaimolen te spelen met alts.

Mogelijk mini-alt seizoen op komst?

FXS is zo netjes opgezet. Ik heb hier nu op gewacht om te beginnen met lopen. Ik denk dat de tijd snel is.

Een gemakkelijke 2x vanaf hier.”

Als er wordt gekeken naar de grafiek die is gedeeld door de analist, dan kan er worden opgemaakt dat een opwaartse beweging van 2x een koersdoel heeft van ongeveer $12,64. Momenteel wisselt FXS van eigenaar voor $7,42 en is in de afgelopen 24 uur met ruim 3% gedaald.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!