Een daling ligt op de loer voor Bitcoin en Ethereum!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin (BTC) ziet er zeer goed uit en de komende weken kijken we dan ook nog steeds omhoog. Maar zo’n stijging hoeft niet in één rechte lijn te gebeuren en het prijspunt waar we ons nu bevinden is niet de plek om heel bullish te worden. Ik laat zien waarom, aan de hand van Bitcoin, Ethereum, de S&P500 en de NASDAQ. Verder analyseer ik ook XRP. Bekijk de video nu en vergeet zeker niet eventjes een like achter te laten als je dit soort video’s waardeert!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!