Bitcoin koers analyse

Dit zijn de twee meest logische scenario’s voor Bitcoin (BTC) in de komende weken, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist DonAlt heeft in een recente strategiesessie op YouTube twee mogelijke scenario’s in kaart gebracht die volgens hem de meest waarschijnlijke paden zijn voor Bitcoin (BTC) in de komende weken.

De pseudoniem analist gaf aan dat hij denkt dat de Bitcoin koers op korte termijn bullish momentum kan krijgen voordat het om en nabij aankomende maand een sterke rally ontketent. Hij zei het volgende:

“Er is een goede kans dat we de komende drie, vier, vijf weken kleine kaarsen op hun kop zullen hebben, en dan op een gegeven moment een pop-up. Dat is mijn meest waarschijnlijke scenario.”

Hoewel DonAlt optimistisch is over de nummer één cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, overwoog hij ook de mogelijkheid van een daling op korte termijn tot ongeveer $18.000. Hij gaf het volgende aan:

“Het is duidelijk dat [het] ook mogelijk is om terug te komen op deze wekelijkse ondersteuning. Ik denk niet dat het zou breken bij de tweede test. We hebben het een keer getest. Het is een uitstekend ondersteuningsniveau. Zelfs als we afronden of terugkomen, denk ik dat het ook bij de tweede test zal standhouden.

Maar op dat moment zou je je moeten afvragen of een bounce die je krijgt er een is om in te verkopen, want dat zou er slecht uitzien. Dat is de bearish stelling. Als dit uitkomt, denk ik dat we $18.000 – $19.000 zullen houden.

Als je het bullish speelt, langzaam opklimmen in weerstand ($30.000), in liquidatie door weerstand zou voor mij heel logisch zijn. Dat zijn de twee meest waarschijnlijke uitkomsten.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN