Bitcoin op weg naar $28.000 en Ethereum naar $2.000?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. De bearmarkt rally lijkt ingezet en er ligt meer moois in het verschiet voor Bitcoin (BTC)? Gaan we wellicht zelfs $28.000 en hoger zien? En hoe staan Ethereum (ETH) en Binance Coin (BNB) ervoor? Dat en meer bespreek ik tijdens de video van vandaag! Vergeet zeker niet eventjes te liken en te abonneren als je dat nog niet gedaan hebt. Bekijk de video nu!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!