Analist verwacht 50% daling voor XRP en Bitcoin naar $16k

Hoewel veel altcoins momenteel profiteren van de stijging van de Bitcoin koers, heeft de bekende cryptocurrency-analist Crypto Capo handelaren gewaarschuwd dat XRP naar het laagste niveau sinds 2020 zou kunnen dalen. Hij gaf aan dat XRP vanaf $0,34 zou kunnen dalen naar $0,16 tot $0,14. Hij tweette het volgende:

De analist ging verder met het plaatsen van zijn voorspelling voor Binance Coin (BNB), de native cryptocurrency van de toonaangevende cryptocurrency-beurs Binance. Volgens Capo zou de cryptocurrency een bodem tussen $125 en $135 kunnen bereiken, wat een fikse daling ten opzichte van de huidige prijs van ongeveer $240. Hij zei het volgende:

Wat betreft de nummer een cryptocurrency van dit moment, Bitcoin (BTC), gaf de analist aan dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de koningsmunt nieuwe dieptepunten gaat bereiken. Hij zei het onderstaande:

“De detailhandel heeft nog niet gecapituleerd. Anders zouden we zo’n hopium niet zien als de prijs nog steeds op $20.000 staat na een zwakke bounce van $17.600 (13%) of neutrale financieringspercentages. Alles wijst op nieuwe dieptepunten. De tijd zal het leren, zoals altijd.”

Capo sloot af met stellen dat de Bitcoin koers omhoog kan gaan, echter zal het eerst $16.000 aan moeten tikken. Dit terwijl veel analist alweer naar boven kijken en $22.000 – $23.000 verwachten. Volgens hem komt $16.000 echter “op de eerste plaats”.