Analist voorspelt erg goede week voor altcoins

De nauwlettend gevolgde cryptocurrency-analist DonAlt heeft in een nieuwe strategiesessie aangegeven dat hij denkt dat het een goede week gaat zijn voor altcoins en voorspelde dan ook dat ze hun huidige momentum zullen behouden.

In de video zei de analist dat hij de aandelenmarkt nauwlettend in de gaten houdt omdat hij gelooft dat cryptocurrency nog steeds gecorreleerd is met de S&P 500. Volgens DonAlt is de S&P 500 hersteld van een maandelijks ondersteuningsniveau van rond de 3.600, en hij voorspelt dat de index deze week waarschijnlijk zal blijven stijgen. Hij zei het volgende:

“[De S&P 500] begint nu weerstand te krijgen, maar eerlijk gezegd zou ik die weerstand niet willen shorten … ik denk niet dat dit is gebaseerd op het feit dat we een breakdown hadden en een onmiddellijke, bijna volledige, engulfing candle. Ik denk nog steeds dat de volgende week bullish kan zijn, zelfs als we hier op weerstand sluiten.”

Volgens de ervaren crypto-analist is een aanhoudende S&P 500-bounce deze week een goed voorteken voor de cryptomarkt, met name voor altcoins. Hij vervolgde met:

“Dat is goed voor elke crypto-bag, of het nu altcoins of Bitcoin zijn. Bitcoin stuiterde ook van wekelijkse ondersteuning. Zoals ik al zei, [ik] hoop dat het omhoog kruipt, langzaam loopt, altcoins wild worden.

Kijkend naar Bitcoin, zei de cryptostrateeg dat hij verwacht dat de Bitcoin koers rond de $20.000 zal blijven consolideren, wat volgens hem de deuren opent voor altcoins om door te gaan met stijgen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!