Shiba Inu nieuws

Shiba Inu (SHIB) is erg populair onder Ethereum-whales

Shiba Inu (SHIB) is de laatste tijd het slachtoffer geweest van enorme verkoopdruk. Tijdens de recente crash is echter opgevallen dat de grootste Ethereum-houders, ook wel whales genoemd, SHIB zelfs in de dip vast hebben gehouden.

ETH-whales bezitten $436 miljoen aan SHIB

Volgens WhaleStats is Shiba Inu naar voren gekomen als de grootste token in de top 100 van ETH-whales. Gegevens laten zien dat de grootste portefeuilles nu ongeveer $436,3 miljoen aan SHIB-tokens bevatten. Er is echter een lichte daling geregistreerd in de accumulatie van whales.

Ondertussen was de belangrijkste reden waarom Shiba Inu bovenaan de lijst kwam te staan, een brede liquidatie van het FTX-token door de ETH-whales. Volgens rapporten hadden de top 100 ETH-whales op 17 juni meer dan $762 miljoen aan FTX-tokens.

Dit bedrag is echter gedaald tot $44,9 miljoen. Ongeveer $682 aan FTX-tokens zijn verplaatst door de grootste portefeuilles. De token staat bovenaan de meest verkochte token in de afgelopen 24 uur. FTT-token wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen een gemiddelde prijs van $27.

Shiba Inu stijgt met 15%

De SHIB koers is de afgelopen 24 uur met bijna 15% gestegen. SHIB wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen een gemiddelde prijs van $0,00000981. Het staat echter nog steeds 90% lager dan het hoogste punt ooit (ATH) van $0,000088. Het 24-uurs handelsvolume van de meme-cryptocurrency is ook flink gestegen en staat momenteel op $684 miljoen.

Momenteel staat SHIB op de zesde plaats als het snelst groeiende activum in de afgelopen 24 uur en versloeg het cryptocurrencies zoals Ethereum (ETH) en Cardano (ADA). De community is erin geslaagd om het momentum voor de munt te behouden te midden van een enorme prijsdip. SHIB wordt dan ook ondersteund door constante burns van tokens, zoals de meest recente door Amazon aangedreven burn van ongeveer 70 miljoen tokens. Ondanks een relatief lage USD-waarde van verbrandde tokens, trekt het SHIB-verbrandingsevenement nog steeds veel aandacht van handelaren en investeerders.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN