1xBit nieuws

Voordelen voor cricketliefhebbers in een nieuw 1xBit-toernooi

De zomer belooft veelbewogen te worden op het gebied van cricketwedstrijden: fans kunnen van mei tot juli genieten van Vitality T20 Blast 2022, evenals ODI’s tijdens het internationale cricketseizoen van 2022.

Terwijl cricketteams de titel najagen en fans genieten van de spanning die volgt, is het van vitaal belang om de tijd te nemen en deel te nemen aan het voordeelseizoen op 1xBit, waar iedereen vele prijzen kan winnen in BTC.

Deelnemen aan het seizoensvoordeelseizoen

Het nieuwe toernooi, dat op 3 juni 2022 begint, is een enorm beloningsevenement op 1xBit, de site voor crypto-weddenschappen. Je zou je geluksreeks moeten beginnen, want er zijn beloningen voor het wedden op cricketwedstrijden tijdens het lopende voordeelseizoen-toernooi.

Als je prijzen van het toernooi wilt verdienen, kun je snel beginnen door in te loggen op je 1xBit-account of een nieuw account aan te maken als je nieuw bent op het platform. Als lid kun je deelnemen aan het toernooi door naar je dashboard te gaan en de toernooipagina te bezoeken, waar je wordt verwacht op de knop “Deelnemen” te klikken en weddenschappen te plaatsen op cricketwedstrijden tot 18 juli 2022. De resultaten van het toernooi wordt de volgende dag weergegeven.

Je hoeft je gokopties niet te beperken tot een enkel evenement, omdat het voordeelseizoen inzetten ondersteunt op cricketwedstrijden die beschikbaar zijn op 1xBit.

Er zijn meerdere manieren om je stempel op het toernooi te drukken en er swingend uit te komen. Een van de tips om bij de hand te houden, is dus dat spelers met de langste reeks winnende weddenschappen geweldige prijzen zullen winnen. Het bovenstaande is waar, want hoe meer je inzet, hoe groter je winkansen.

Dit zijn de prijzen van het voordeel seizoen

De beschikbare slots laten zien dat iedereen tot de potentiële 10 winnaars kan behoren die de top 10 langste reeksen weddenschappen hebben.

Deze 10 winnaars hebben toegang tot 55 mBTC. De verschillende prijzen voor elk individu zullen ervoor zorgen dat de speler met de hoogste reeks weddenschappen 10 mBTC ontvangt. Anderen kunnen aan het einde van de uitdaging nog steeds tot 9 mBTC en andere bedragen verdienen.

Voordelen van het gebruik van 1xBit

Er zijn veel voordelen die synoniemen zijn voor het gebruik van 1xBit door gokkers. Zo gooide het gokplatform het traditionele banksysteem overboord en besloot om cryptocurrencies in te zetten voor online weddenschappen.

Met de afwezigheid van traditioneel bankieren, worden uw gegevens nog beter beschermd door blockchain en een eenvoudig registratieproces waarvoor alleen een e-mailadres nodig is.

U kunt ook genieten van een platform dat snelle uitbetalingen en geen transacties biedt. Naast dit alles overtrof 1xBit zijn concurrenten en werd het het enige crypto-weddenschapsplatform met meer dan 40 cryptocurrencies. Er is nog een uitgebreide lijst met inzetopties zoals sport, live wedden, Esportsbook, enz., te vinden op het online sportsbook.

De beroemde welkomstbonus op 1xBit is een kans om tot 7 BTC te krijgen voor je eerste vier stortingen op de website. Tevens kun je met het voordeelseizoen deelnemen aan de prijzenpot om beloningen te kiezen en van meer voordelen te genieten naarmate het toernooi vordert.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN