Analist heeft goede hoop voor Solana en Avalanche

De pseudonieme crypto-expert en analist, Pentoshi, heeft op Twitter gezegd dat hij aanneemt dat Solana (SOL) op het punt staat het momentum te veranderen in een bullish momentum.

De prijs van Solana handelde op een cruciaal support-level na het enorme verkoopmomentum van vorige week. Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld voor een prijs van $46,32, wat een 15% stijging is ten opzichte van een paar dagen geleden, wanneer het token onder de $40 dook.

Ook is Pentoshi positief gestemd over Avalanche (AVAX). De analist heeft gesuggereerd dat het vermogen van het token om net boven de $25 te blijven, de kansen vergroot om te stijgen en de $40 te bereiken. Op het moment van schrijven wordt AVAX verhandeld voor een prijs van $27,03, wat een 28% stijging is ten opzichte van een paar dagen geleden, wanneer het token daalde tot onder de $22.

Pentoshi verklaart ook een sterke mogelijkheid voor de crypto-markt om zich terug te trekken. Daarom is hij van mening dat als de sentimenten eenmaal van momentum veranderen, de markt zal omslaan van regelrechte bearishness naar uiterste bullishness.

Daarnaast voorspelt Pentoshi dat handelaren en investeerders binnenkort een ommekeer in het wallet zullen zien. Hierbij zullen de verkondigers van een bearmarkt veranderen in de verkondigers van een bullmarkt met eventuele altseason. Pentoshi voorspelt echter ook dat de meeste altcoins hun recordbrekende prijzen niet meer zullen halen.

Solana & Avalanche

Solana biedt gebruikers hoogwaardige digitale en financiële oplossingen. Solana introduceerde aantrekkelijke oplossingen zoals lage transactiekosten, snelle transacties en andere voor gebruikers om hun kansen te maximaliseren. Solana-blockchain gebruikt het native SOL-token voor hulpprogramma’s, governance en faciliterende betalingen.

Hoewel het nog een lange weg te gaan heeft, wordt Solana beschouwd als een van de ‘killers’ van Ethereum, omdat het zelfs tot de top 10 van blockchains behoort op basis van marktkapitalisatie.

Avalanche is een multi-chain smart contract-netwerk dat is gemaakt om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te hosten. Ook Avalanche is een goede kanshebber om Ethereum eventueel van de troon te stoten.Het is echter bekend dat Avalanche meer compatibel is dan Ethereum en betere ondersteuning biedt voor andere applicaties en projecten.

In de afgelopen twee weken behoorden Solana en Avalanche tot de munten die de crypto-bearmarkt leidden en gaven ze een rode vlag aan handelaren die long gingen op de munten. Zelfs velen voorspelden dat Solana en Avalanche tot de munten zouden behoren die niet zullen overleven als Bitcoin nog een duik zou nemen. Maar deze nieuwe week registreert een verschil voor de munten.