Telegram

Verzend nu Bitcoin en Toncoin direct via Telegram

De onder cryptocurrency-investeerders zeer populaire versleutelde berichten-app Telegram heeft een nieuwe functie toegevoegd waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen verzenden en ontvangen via de applicatie.

De Telegram Open Network (TON) Foundation, een cryptoproject ondersteund door Telegram, onthulde dat de 550 miljoen gebruikers van het platform Toncoin (TON) nu rechtstreeks vanuit hun chatvensters kunnen verzenden en ontvangen. Tevens kunnen gebruikers ook communiceren met de officiële portemonnee-bot van het platform om Bitcoin (BTC) te kopen, te verhandelen en te verzenden.

Gram was de token dat de gedecentraliseerde layer-1 blockchain TON aandreef die Telegram heeft ontwikkeld. Het bedrijf besloot echter in 2020 het project te verlaten na verschillende klachten vanuit toezichthouders over hele wereld.

Zo beschuldigde de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) Telegram destijds van het overtreden van de effectenwetten door de niet-geregistreerde verkoop van de tokens. De rechtszaak bracht het bedrijf ertoe het project te verlaten.

De TON Foundation, een gemeenschap van open-sourceontwikkelaars, stapte echter in en besloot de ontwikkeling van de TON-blockchain te ondersteunen. Tevens besloot het bedrijf de cryptocurrency Gram te vervangen voor Toncoin, die nu ook te gebruiken is om direct fondsen te verzenden via de Telegram-app.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN