FC Shakthar Donetsk gaat NFT-collectie veilen op Binance

De Oekraïense voetbalclub, FC Shakhtar Donetsk, heeft de veiling van de aankomende NFT-collectie op Binance NFT-Marketplace opgesteld. Deze veiling staat gepland om live te gaan op 7 mei 2022 en blijft een week open voor bieders om deel te nemen.

De opbrengsten van de NFT-veiling zullen worden gedoneerd aan de Binance Charity Foundation en de Shakhtar Social Fund. Deze zullen humanitaire hulp verlenen aan de bevolking van Oekraïne die door de oorlog zijn getroffen.

De collectie zal bestaan uit negen gesigneerde shirts van het initiatief Football for Peace. Het initiatief wordt ondernomen om vriendschappelijke wedstrijden te organiseren en de opbrengst van de verkoop van de tickets te doneren. Hierbij is het gewijd aan het ondersteunen van de kinderen van Oekraïne.

Diegene die het hoogste bod weten uit te brengen, ontvangen een limited edition FC Shakhtar Donetsk-shirt dat ondertekend is door alle spelers en coaches. Hieronder vallen ook Mikhail Mudryk, Taras Stepanenko en Andriy Pyatov.

Ook Mystery Boxes naast de FC Shakhtar Donetsk-collectie

Binance zal daarnaast 10.000 Mystery Boxes beschikbaar stellen voor de verkoop tegen 10 BUSD per Mystery Box. Samen met de lancering van de NFT-collectie zullen deze live gaan. Gebruikers die al op Binance zijn geregistreerd, hebben vanaf hetzelfde account toegang tot Binance NFT Marketplace. Niet-geregistreerde gebruikers moeten zich eerst aanmelden op het platform en hun accounts registreren om deel te nemen aan het veiling- en aankoopproces.

Om de lancering van de NFT-collectie door FC Shakhtar Donetsk goed te kunnen ondersteunen, heeft Binance een upgrade doorgevoerd die meerder ketens ondersteund. Hierdoor kunnen gebruikers NFT’s overbrengen van en naar Ethereum-netwerken en de BNB-chain.

Sergei Palkin, de Chief Executive Officer van FC Shakhtar Donetsk, verzekerde ons dat de voetbalclub toegewijd was om de Oekraïense gemeenschap te helpen terug te komen uit de crisis. Hij noemde blockchain een ideale optie voor verantwoording en transparantie.

Het hoofd van Binance NFT, Helen Hai, verklaarde daarnaast dat de NFT’s een cruciale rol gespeeld hadden bij het bieden van efficiëntie snelle en eenvoudige hulp aan de mensen in nood. Binance NFT is daarom ook hoopvol dat de opbrengst het mogelijk zal maken op humanitaire hulp te kunnen verlenen aan zoveel mogelijk Oekraïners.

Binance NFT-Marketplace wil versneld aan de toppositie in de NFT-industrie komen. Het is daarom belangrijk om open te blijven voor artiesten, cryptoliefhebbers en ontwikkelaars.

FC Shakhtar Donetsk is een Oekraïense voetbalclub uit 13-voudig Oekraïense Premier LeagueTitle Holder, 8-voudig Oekraïense Super Cup Winnaar, 13-voudig Oekraïense Cup Winnaar en 2009 UEFA Cup Winnaar. Beide vullen hun missie aan om Oekraïners in nood te helpen, aangezien Binance NFT Marketplace sneller groeit met een all-time verkoop van 300.000 Mystery Boxes en onboarding van meer dan 400 makers over de hele wereld.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!