Tencent blockchain technologie

Ankr en Syscoin gaan strategisch partnerschap aan

Wanneer twee commerciële ondernemingen een wederzijds ondertekende overeenkomst sluiten, wordt dat een strategisch partnerschap genoemd. Zo’n dergelijk partnerschap tussen ondernemingen is cruciaal voor de groei van deze ondernemingen. Er kunnen verschillende dingen worden afgesproken tussen twee commerciële partijen. Ze kunnen er namelijk mee instemmen om strategische partnerschappen aan te gaan voor marktuitbreiding, merkbekendheid of het verwerven van kapitaal om te overleven.

Verticaal partnerschap, horizontaal partnerschap en joint venture zijn de drie meest voorkomende soorten van een strategisch partnerschap. Ondernemingen met een vergelijkbare achtergrond komen samen in het kader van horizontal partnership om een groter marktaandeel te veroveren. In Vertical Partnership daarentegen komen ondernemingen samen met bedrijven in een vergelijkbare toeleveringsketen. Ze vormen een nieuwe juridische entiteit onder het concept van Joint Venture. De partners delen de winst en risico’s van de nieuwe rechtspersoon.

Achtergronden

Ankr is een infrastructuurprovider voor Fantom, BSC en Polygon. Het is momenteel bezig met het bouwen van een volledig gedecentraliseerde infrastructuur gewijd aan de gemeenschap. Nu bedient Ankr meer dan 50 chains die werken met het Proof-of-Stake mechanisme. Ankr heeft de ambitie om meer dan 1 biljoen transacties in een jaar uit te voeren op Web3.

Syscoin is een open-source project dat in 2104 werd opgericht. Het project combineert de beste functies van Ethereum en Bitcoin en is daarnaast gedecentraliseerd van aard. Achter Syscoin staat de Syscoin Foundation dat een non-profitorganisatie is, geregistreerd in Nederland. Momenteel is het project nadrukkelijk op zoek naar de volgende stap in de blockchain-industrie door de bewezen beveiliging van Bitcoin en Turing-programmeerbaarheid van Ethereum te bieden.

Partnership tussen Ankr en Syscoin

Momenteel is Syscoin een strategisch partnerschap aangegaan met Ankr door een long-term relatie aan te gaan. Ankr zal de verantwoordelijkheid op zich nemen om haar RPC-service te leveren. De RPC-service zal zich uitbreiden naar AnkrScan en Network Enhanced Virtual Machine, naast vele andere. In eerste instantie zal Ankr de service leveren aan Network Enhanced Virtual Machine. Hierop volgt de op Bitcoin gebaseerde UTXO-chain, die bekent staat als Syscoin Core. De diensten zullen zich ook uitstrekken tot alle toekomstige lagen van Syscoin.

Ook zal Ankr node operators stimuleren in de vorm van ANKR-tokens. Deze kunnen worden verdiend door de bronnen van hun respectieve knooppunten te delen om de RPC-service te ondersteunen. Operators hoeven geen 100k SYS te onderpanden terwijl ze bijdragen aan de infrastructuur van Syscoin. De vicepresident van Syscoin noemde Ankr een uitstekende partner. Ook beschouwt hij het partnerschap als een cruciale stap voor Syscoin. Dmitri Fotesco, de productmanager van Ankr, kwam langs om de voordelen van de strategische samenwerking te benadrukken. Dmitri zei dat de strategische samenwerking ontwikkelaars onmiddellijk in staat zou stellen om toegang te krijgen tot hoogwaardige Syscoin RPC.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN