Coinbase onthult nieuw platform voor NFT’s en DeFi

In een nieuwe blogpost heeft de grote Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase een nieuwe manier onthuld voor gebruikers om met slechts een paar klikken deel te nemen aan de rijken van gedecentraliseerde finance (DeFi) en non-fungible tokens (NFT’s), genaamd Coinbase Pay.

Met Coinbase Pay kunnen gebruikers nu de Coinbase-portemonnee financieren vanuit de Chrome-browserextensie zonder adressen te kopiëren en te plakken of crypto-activa handmatig over te dragen van hun Coinbase-account. De beurs gaf verder aan dat het nieuwe platform een snellere, gemakkelijkere en veiligere methode om de self-custody-portemonnee te financieren. Het zei het volgende:

“Het enige wat je hoeft te doen is ‘Crypto toevoegen met Coinbase Pay’ selecteren als je crypto wilt toevoegen aan je Coinbase Wallet-extensie. Vervolgens selecteert u eenvoudig de valuta die u aan uw portemonnee wilt toevoegen, geeft u het bedrag op, bevestigt u de transactie – en dat is alles.”

Volgens de blogpost moeten nieuwe gebruikers van Coinbase Wallet hun self-custody-portemonnee koppelen aan hun Coinbase-account voordat ze toegang krijgen tot Coinbase Pay.

Coinbase wil economische vrijheid vergroten

In de blogpost ging de beurs ook dieper in op de missie van het bedrijf, waarin het aangaf dat het zich inzet om “de economische vrijheid in de wereld te vergroten.” Het ging verder met:

“Een belangrijk onderdeel van het realiseren van deze missie is het bouwen van cryptoproducten en -diensten die gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn. Coinbase Pay maakt het voor gebruikers nog gemakkelijker om web3-ready te worden met Coinbase Wallet.

Met de Coinbase Wallet-extensie kan uw Chrome-browser veilig communiceren en communiceren met allerlei web3-applicaties. Start uw NFT-verzameling, verdien rendement via DeFi-leenprotocollen en laat uw cryptoportfolio groeien met honderdduizenden tokens die worden ondersteund via gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX’s). En nu kunt u met meer gemoedsrust dapps gebruiken, wetende dat uw betalingsgegevens veilig binnen Coinbase blijven.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!