Kevin O’Leary maakt zijn investeringsstrategie bekend

Kevin O’Leary, vooral bekend van zijn Shark Tank-programma, heeft zijn investeringsstrategie in de cryptocurrency-markt onthuld. In een nieuw interview met CNBC’s Squawk Box, onthulden de tv-ster en investeerder dat het onmogelijk is om precies te zeggen welke projecten op de lange termijn zullen winnen, omdat de teams achter alle projecten ongelooflijk getalenteerd zijn.

Kevin O’Leary


O’Leary verklaarde dat zijn strategie is om “ze te bezitten”, en noemde zelfs Ethereum (ETH), Solana (SOL), Helium (HNT) en Avalanche (AVAX):


“Het punt is dat je niet weet wie er gaat winnen. Zal Ethereum winnen? Zal Solana winnen? Helium of Avalanche? Ik heb ze allemaal. Gelukkig is het alleen het softwareontwikkelingsteam. Ontmoet deze mensen en dan zal je zien. Ze zijn de slimste ingenieurs ter wereld.”


Terwijl O’Leary in eerdere interviews heeft verklaard dat hij cryptocurrencies rommel en afval vindt, heeft hij nu 20% van zijn portefeuille in digitale activa:

“Ik heb miljoenen dollars (in cryptocurrencies). Nu zit 20% van mijn portefeuille in cryptocurrencies en blockchain.”
In oktober vorig jaar zei hij dat slechts 7% van zijn totale portefeuille in cryptocurrencies zat.

Regulering van cryptovaluta


De belegger, die onlangs een ontmoeting had met de Republikeinse senator Cynthia Lummis uit Wyoming en andere Amerikaanse wetgevers om cryptoregulering te bespreken, zei dat wetgevers snel wetgeving rond crypto moeten invoeren, anders zullen ze achterop raken bij staten die dat doen:

“Canadezen zijn geavanceerder … net als de Verenigde Arabische Emiraten [en] Zwitserland. We lopen politiek ver achter in deze ontluikende industrie die de wereld van financiële diensten zal leiden. “

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!