NordVPN actie

Beveilig je cryptocurrencies met NordVPN tegen 70% korting

Het gebruik van cryptocurrency is een goede manier om ervoor te zorgen dat je transacties privé zijn. Maar dat betekent niet dat het anoniem is, of zelfs veilig. Crypto is net zo kwetsbaar voor cybercriminaliteit als je andere financiën. Het verschil is dat als je crypto wordt gestolen, het bijna onmogelijk is om het terug te krijgen.

Dat is waar NordVPN om de hoek komt kijken – het kan je privacy en online veiligheid vergroten, zodat je veilig kunt handelen. Het beste deel? NordVPN wordt dit jaar 10, maar jij bent degene die de cadeaus krijgt.

De beveiligings-app geeft 2 jaar 70% korting met de mogelijkheid om extra abonnementstijd te winnen als extra geschenk. Het 2-jarenplan wordt geleverd met 1 maand, 1 jaar of 2 jaar extra abonnementstijd.

De abonnementsprijs is slechts €2,99 per maand, wat neerkomt op de prijs van een kopje koffie en een snack voor een hele maand aan cyberbeveiliging. Laten we eens kijken waarom je NordVPN zou moeten gebruiken.

Wat is NordVPN?

NordVPN is een cyberbeveiligingstool die de privacy van een VPN combineert met de beveiliging van antimalwaresoftware. Het verbergt je virtuele locatie, beschermt je gegevens tegen criminelen en zorgt voor je veiligheid op internet.

Waarom heb je NordVPN nodig?

Encryptie. Zelfs als je de veiligste crypto-services gebruikt die er zijn, wil dat nog niet zeggen dat je veilig bent. Een versleutelde VPN-verbinding kan je beschermen tegen kwetsbare of kwaadaardige websites, onveilige wifi-netwerken en criminelen. Zelfs als iemand erin slaagt een kijkje te nemen in je online verkeer, zou hij alleen maar gebrabbel zien, dankzij de next-gen-codering van NordVPN.

Geen kwaadaardige websites meer. De Threat Protection-functie van NordVPN blokkeert automatisch websites die bekend staan ​​om oplichting en malware. Dus zelfs als je per ongeluk op een schadelijke link klikt, blijft je veilig browsen.

Malware bescherming. Eén verkeerde klik en je apparaat kan geïnfecteerd raken met malware. Je kostbare gegevens gaan verloren, misschien is zelfs je apparaat geruïneerd. Met de Threat Protection-functie van NordVPN kun je dat risico echter minimaliseren. Het scant de bestanden die je downloadt en als Threat Protection malware detecteert, wordt het schadelijke bestand onmiddellijk verwijderd.

Online vrijheid. NordVPN biedt je volledige online vrijheid. Met zijn 5.200+ ultrasnelle VPN-servers in 60 landen kun je je virtuele locatie in een oogwenk wijzigen. Toegang tot websites, inhoud, games en diensten in het buitenland met slechts een paar klikken.

Vlot browsen. Vergeet enge advertenties en vervelende pop-ups. NordVPN blokkeert kwaadaardige advertenties voordat ze zelfs maar de kans krijgen om te laden, zodat je soepel op internet kunt surfen.

Privacybeleid. Minimaliseer je online footprint met NordVPN’s tracker blocker. Laat niemand gegevens verzamelen over uw surfgedrag en -gewoonten.

Bescherm uw referenties. Zorg ervoor dat je logins niet rondzweven in de meer duistere hoeken van het internet. Schakel Dark Web Monitor in. Het scant gelekte databases op internet en waarschuwt je als je inloggegevens zijn vrijgegeven, zodat je je beveiliging kunt verbeteren.

Snelheid. Bezorgd dat een VPN-verbinding je vertraagt? Kies het NordLync-protocol van NordVPN. Het is een groot deel van de reden waarom NordVPN de snelste VPN-service ter wereld biedt.

Ga naar de NordVPN-website om je beveiliging te upgraden tegen 66% korting en maak kans om 1 jaar extra te winnen!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN