Bitcoin koers

Santiment is bullish over AAVE, COMP en nog twee altcoins

Het toonaangevende crypto-analysebedrijf, Santiment, noemt vier altcoins die een lucratieve instapmogelijkheid bieden. In een tweet gaf het bedrijf aan dat de native tokens van de gedecentraliseerde financiële (DeFi) platforms Aave (AAVE), Compound (COMP), Maker (MKR) en Ren (REN) onlangs een prijsbodem hebben bereikt. De tweet luidde als volgt:

“AAVE, COMP, MKR en REN hebben de afgelopen tijd allemaal zeer duidelijke prijsbodems laten zien. En ze zijn allemaal nauwkeurig voorspeld door te kijken naar hoeveel actieve stortingen de totale adresactiviteit van een actief hebben gevormd.”

Volgens Santiment is de ondersteunende factor in dit statement dat het ratio van de actieve storingen (AD) gedeeld door het aantal actieve adressen (DAD), (AD/DAD), er goed uit ziet. Een laag ratio zou bullish zijn terwijl een hoog ratio waarschijnlijk bearish is. Over AAVE had Santiment het volgende te zeggen:

“We zouden kunnen suggereren dat lage waarden van de AD / DAD-ratio wijzen op mooie koopkansen.”

Santiment analyseerde daarnaast Compound, waarover het bedrijf optimistisch is op basis van het ratio.

“Compound’s AD / DAD dook slechts een paar dagen geleden naar een historisch dieptepunt. Goed teken.”

Ren-protocol was de volgende die aan bod kwam. Het protocol maakt de verplaatsing van digitale activa over verschillende blockchains mogelijk. Santiment zei vorige maand dat REN een “bottomish splash” had die een mogelijkheid bood. Over Maker zei Santiment dat de rally van MKR zwakker kan zijn dan we eerder gewend waren.

“AD/DAD is rond eind januari gezakt. We zouden kunnen suggereren dat het meer zou kunnen stijgen, niet zo sterk als andere tokens, maar toch.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN