Ethereum koers

Analist verwacht dat deze twee altcoins zichzelf klaar maken voor een rally

Een populaire cryptostrateeg voorspelt rally’s voor XRP en één decentrale finance (DeFi) altcoin en zegt dat Bitcoin (BTC) waarschijnlijk even op adem moet komen.

Pseudonieme analist Credible vertelt zijn 308.400 Twitter-volgers dat hij XRP ziet bouncen en het niveau van $1,00 ziet terugwinnen:

“We zijn nu precies in mijn interessegebied. Kan een paar cent lager gaan dan waar we nu staan, maar zoals ik al zei in mijn laatste tweet, verwacht ik dat we een bodem/hogere low vormen in deze regio en verder omhoog gaan. XRP.”

Op het moment van schrijven wordt XRP verhandeld op $0,83 een stijging van meer dan 6% in de afgelopen 24 uur. Een beweging naar Credible’s koersdoel van $1,00 duidt op een opwaarts potentieel van meer dan 20% vanaf de huidige prijs van XRP.

De cryptohandelaar is ook bullish op Hedera Hashgraph (HBAR), een openbaar netwerk voor peer-to-peer betalingen. Credible zegt dat het mogelijk is voor HBAR om te bouncen van de steun op $0,22 en te rallyen naar zijn kortetermijndoel boven $0,26:

“Sinds mijn laatste update zijn we in het wekelijkse aanbod terechtgekomen en we zien nu een pullback. Zoals gezegd, we moeten deze regio terugwinnen om een bodem te bevestigen. Ik zou graag zien dat we de $0.22-$0.23 regio vasthouden en dan een nieuwe poging doen om de wekelijkse aanvoer terug te winnen. HBAR.”

Image
Bron: Credible/Twitter


Wat Bitcoin betreft, zegt Credible dat hij nog steeds bullish is op BTC, zelfs als het iets onder de $40.000 komt:

“Wij zijn in de $45.000-$47.000 regio gekomen en zetten een hogere high neer en lijken nu zoals verwacht te corrigeren. Ik weet niet zeker hoe diep dit duwt, maar alles tot $38.000-$39.000 zou prima zijn naar mijn mening.”

Image
Bron: Credible/Twitter


Kortom, XRP de coin die dit jaar veel heeft teleurgesteld lijkt wat bullish ritme terug te krijgen. XRP staat al een tijd rond dezelfde prijs en dit komt mede dankzij de spanningen rondom de rechtszaak met de SEC. Desalniettemin lijkt dat ook tot een einde te komen en zal XRP binnenkort mooie bewegingen kunnen maken. Ook HBAR, een Defi-coin wekt de attentie van Credible. Hij verwacht dat ook deze een mooie move zal gaan maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN