Avalanche uitleg

Avalanche presteert beter dan Ethereum, aldus Benjamin Cowen

De veel gevolgde crypto-analist, Benjamin Cowen, vertelde zijn redenen waarom de opkomst van een populaire layer-1 smart contract-platform in de toekomst tot meer winst kan leiden. In een nieuwe video vertelde Cowen aan zijn ruim 700.000 YouTube-abonnees dat Avalanche (AVAX) al enkele maanden sterker presteert dan Ethereum (ETH). Er zou volgens hem ook sprake kunnen zijn voor een worst-case scenario voor AVAX. Hij zei het volgende:

“Er is een kans dat het toeneemt tegen ETH. Het neemt al een tijdje gestaag toe als je teruggaat naar oktober 2021, het gaat langzaam hoger. Ik denk dat het belangrijkste waar we naar moeten zoeken is, gaan we hier een uitbraak krijgen [ongeveer 0,029 ETH]? Want als AVAX uitbreekt tegen Ethereum en begint te koersen [richting 0,06 ETH], maakt dat het nog aantrekkelijker.”

“Het maakt het nog boeiender dan het al is omdat… je hebt het over een cryptocurrency die beter presteert dan Ether, [terwijl] Ether beter presteert dan Bitcoin. Dat is het beste.”

Op het moment van schrijven verhandelt AVAX zijwaarts voor een prijs van $88. Tegelijkertijd is ETH minder hard omhoog gegaan en verhandelt voor een prijs van $3.160. Verdergaand naar hoe AVAX zich opstapelt ten opzichte van Bitcoin (BTC), merkt de analist op dat het zich in een systematische uptrend ten opzichte van BTC bevindt. Cowen voegt eraan toe dat hoe Avalanche zich verhoudt tot Bitcoin en Ethereum “waar de echte test is.”

“Dit is een van de betere altcoin / Bitcoin-grafieken. Het is min of meer gewoon in een systematische uptrend geweest die helemaal teruggaat tot eind 2020. De Bitcoin-waardering van AVAX bevindt zich vrijwel in een systematische uptrend. En vanaf de lokale bodem kun je zien dat het ongeveer 1.800% is gestegen. Nogmaals, dat is tegen Bitcoin, niet tegen de Amerikaanse dollar! Dat is behoorlijk indrukwekkend gezien het feit dat Bitcoin sinds eind 2020 ook is gestegen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN