Ethereum koers

Raoul Pal is bullish op Ethereum en twee van zijn concurrenten

In een nieuw interview op het YouTube-kanaal Altcoin Daily, gaf Raoul Pal, CEO van Real Vision, aan dat hij bullish is op Ethereum (ETH) en twee andere layer-1-blockchainprojecten. Hij gaf tevens aan dat hij niet de enige is die bullish is op deze projecten. Hij zei dat een aantal invloedrijke mensen, die hij als belangrijke investeerders beschouwt, ook optimistisch zijn over Terra (LUNA) en Polkadot (DOT). Hij gaf het onderstaande aan:

“Je merkt dat er een enorm aantal investeerders is die erg optimistisch zijn over Terra, nog steeds inclusief Remi (Tetot) die voor mij werkt, die mede-oprichter was van Real Vision en werkt voor Global Macro Investor. Hij is een grote investeerder in die ruimte, vindt het geweldig en veel mensen zijn dat ook.

Veel mensen die volgens mij zeer belangrijke investeerders in de ruimte zijn, zijn nog steeds erg optimistisch over Polkadot, en dat zijn ze al heel lang. Het heeft nooit echt gedaan wat iedereen ervan verwachtte, maar nogmaals, je moet je geest open houden voor deze dingen, anders kan het iets anders zijn. Iets anders komt uit de lucht vallen, vindt een andere use case en voordat je het weet, is het echt moeilijk om dit soort dingen te verhandelen.”

Pal deelt ook zijn 2022-voorspelling voor Ethereum. Hij gaf aan dat het toonaangevende smart contract-platform nog steeds de grootste/beste trade ter wereld is:

“Ik denk nog steeds dat we een sterke run te wachten staan. Ik denk dat dit soort zijwaartse correctie van een jaar die we in wezen hebben gehad, slechts een springplank is naar verdere winst naarmate er meer adoptie uitrolt, meer use-cases worden uitgerold, enzovoort.

Ik denk nog steeds dat ETH, aangepast aan het risico, het in de loop van de tijd buitengewoon goed zal doen. De reden waarom het zo duur is om te gebruiken, is omdat het zo verdomd populair is. Het is nu een soort prestigeketen waarop dingen kunnen worden gebouwd, omdat het de meer gedecentraliseerde vorm is van alle andere layer-1’s. Dus het is logisch voor mij, denk ik, met de verandering naar ETH 2.0 die ook komt.

Ik denk dat dat verhaal in de loop van de tijd ook zal toenemen, dus ik denk nog steeds dat het voordeel van ETH enorm is. In termen van marktkapitalisatie, waar zou het naartoe kunnen gaan, het zou nog 10x kunnen gaan vanaf hier alleen al in termen van marktkapitalisatie. Over welke periode? wie weet …”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN