Binance.US

Legendarische financieel adviseur voorspelt dat een derde van de Amerikanen Bitcoin zal kopen in 2022

De legendarische financieel adviseur en bestsellerauteur Ric Edelman zegt dat ruwweg een derde van de Amerikanen voor het einde van 2022 Bitcoin (BTC) zal kopen.

In 1986 richtten Ric Edelman en zijn vrouw Jean Edelman het financiële plannings- en beleggingsbeheerbedrijf Edel Financial Services op. In 2018 fuseerde Edelman Financial Service met een ander financieel adviesbureau Financial Engines tot Edelman Financial Engines. In 2018, 2019 en 2020 riep Barron’s, Edelman Financial Engines uit tot het beste onafhankelijke advieskantoor in de V.S.

Edelman is ook de oprichter van RIA Digital Assets Council (RIADAC), dat als doel heeft om “financiële adviseurs de kennis en vaardigheden te geven die ze nodig hebben om hun klanten accuraat, relevant, tijdig en waardevol advies te geven over blockchain en digitale activa.”

Volgens een rapport van Cointelegraph beweerde Edelman tijdens een interview met CNBC’s “ETF Edge” dat Bitcoin op weg was naar het bereiken van mainstream adoptie onder Amerikanen en beleggers. Hij vertelde de gastheer van de show dat al 24% van de Amerikanen Bitcoin bezitten en zegt dat het niet “veel van een rek zou zijn voor het om naar een derde te gaan,” voor het einde van het kalenderjaar.

Edelman zei:

“Bitcoin wordt meer en meer mainstream. Mensen horen er overal over – het gaat niet meer weg.”

Edelman, al lang een Bitcoin-enthousiasteling en auteur van het binnenkort te verschijnen boek “The Truth About Crypto,” beweerde dat Bitcoin “grote institutionele betrokkenheid” ziet, in de vorm van bedrijven, stichtingen en pensioenfondsen.

Edelman voorspelde ook dat een op Bitcoin gebaseerd exchange-traded fund waarschijnlijk in 2022, zo niet volgend jaar, zijn weg naar beleggers zou vinden. De financieel topadviseur legde uit dat hij al zeven jaar een Bitcoin ETF voorspelt en zei “op een dag zal ik gelijk krijgen.”

Edelman betoogde dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) bijna geen excuses meer had om nee te zeggen tegen een Bitcoin ETF, en dat de marktvolwassenheid en innovatie op het gebied veel van de aarzelingen van de SEC rond goedkeuring hebben weggenomen.

Edelman zei:

“Een van de grote zorgen die ze hebben geuit, die voorzitter Gensler heeft geuit, is dat ze het niet goed genoeg kunnen controleren. Wel, ze kunnen goud of olie ook niet controleren.”

Kortom, de adoptie van Bitcoin is heel erg groot en Edelman voorspelt dat dit alleen maar groter wordt, samen met de hoeveelheid mensen die BTC bezitten. Zijn voorspelling is meer dan een derde tegen het eind van 2022.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN