Bitcoin nieuws

Analist verwacht een relief rally voor Bitco naar $50.000

De populaire cryptostrateeg en -handelaar Pentoshi, met ruim 460.000 volgers op Twitter, heeft recentelijk voorspeld dat de Bitcoin koers een rally boven de $50.000 zal ontketenen, maar waarschuwde dat BTC zijn stijging mogelijk niet kan volhouden.

De pseudonieme crypto-analist vertelde dat hij verwacht dat Bitcoin (BTC) een bearish lagere high-setup boven $50.000 zal afdrukken voordat de neerwaartse trend wordt hervat. Hij tweette het volgende:

“We reizen naar mijn mening naar [Michael] Saylor’s BTC-gemiddelde in 2022. Maar eerst een lagere high op de macro. Tenminste zoals het er nu uitziet. Invalidatie is dezelfde invaliditeit die we hebben gehad sinds de hoogste uitsplitsing ooit: meer dan $58.000 – $60.700. Het verkopen van een lagere high is naar mijn mening zo’n goede risico-beloning aan beide kanten. Minimale alternatieve kosten, maximale beloning.”

Volgens de grafiek van Pentoshi bevindt Bitcoin zich momenteel in een bearish trend en lijkt het klaar om tegen mei 2022 het macrobereik van minder dan $30.000 te herzien. Hij gaf echter wel aan dat hiervoor de ondersteuning op $40.700 zou moeten houden, aangezien het cruciale prijsgebied voor het grootste deel van 2021 als een sterk weerstandsniveau fungeerde. Hij zei het volgende:

“$40.700. Historische context is zo belangrijk, maar wordt zelden gebruikt. Waar stapt het grote geld in en uit?”

Hij vervolgde met:

“Weet wanneer je je gevechten moet kiezen. Het is tijd om het mes in de rug van de laatste shorts te drijven. 40.7k is altijd een slagveld geweest. Ik denk dat Bearlin uiteindelijk door de bulls zal worden gewonnen. Het laatste verzet.”

Terwijl Bitcoin een relief rally opbouwt, gelooft Pentoshi dat altcoins zijwaarts zullen handelen of lager zullen gaan, wat suggereert dat BTC het grootste deel van de liquiditeit in de cryptomarkten zal aantrekken. Hij tweette het onderstaande:

“Nu de alt/USD- en alt/BTC [markt]-structuur beide breken, zou naar mijn mening maximale pijn zijn wanneer BTC bounced, alt/USD vast komt te zitten op pivots + alt/BTC-bloedingen terwijl Bitcoin naar een lager hoogtepunt gaat dan dumps, waar alts een lager dieptepunt maken op beide paren daarna. Elke keer dat BTC.D [BTC Dominance] op ‘verkopen’ drukt, ondervindt de markt pijn.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN