Tim Draper

Analist is bullish op Bitcoin, Ethereum en één bepaalde altcoin

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist, met ruim 450.000 volgers op Twitter, heeft aangegeven dat hij gelooft dat Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) en één bepaalde altcoin op het punt staan ​​om flink te stijgen en de recente marktbrede ineenstorting in het stof achter te laten.

De pseudonieme cryptostrateeg en -handelaar Kaleo vertelde zijn volgers dat ETH’s tijd om te schitteren is aangebroken als de “koning” van de layer-1 blockchain-protocollen. Hij tweette het volgende:

“ETH is zo bullish na de meest recente flush dat het niet eens meer grappig is. We hebben de afgelopen maanden een grote rotatie gezien bij de alt [Layer-1s]. Het is dan ook alleen maar logisch dat de koning van de L1’s eindelijk de kans krijgt om liquiditeit uit de rest van de markt te zuigen en een eigen run te hebben.”

Kaleo keek vervolgens naar Bitcoin en gaf aan dat hij nog steeds gelooft dat de nummer één cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie tijdens de huidige cyclus ten minste $100.000 zal bereiken. Hij tweette het onderstaande, onder vermelding van de bijgevoegde grafiek:

“Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer – ik verwacht nog steeds dat Bitcoin deze cyclus een parabolische beweging zal maken om uit te komen op $100K+. Ik begin graag rond de $150K uit te schalen. Ik verwacht dat het hoger zal gaan, maar ik ben niet bezig met het precies voorspellen van de top. Tot die tijd gewoon blijven verzamelen.”

Ten slotte gaf de crypto-analist zijn prijsvoorspelling voor het Terra (LUNA) -protocol, waarvan de native token LUNA een reeks gedecentraliseerde stablecoins ondersteunt. Hij vertelde zijn volgers dat het onvermijdelijk is dat Terra de drempel van $100 bereikt:

“LUNA die vanaf hier naar $100 gaat, is slechts een kwestie van tijd.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN