Bitcoin

Dit is waarom Bitcoin, Ethereum en Algorand beter zullen presteren dan goud, aldus hedgefondsmanager

De gerenommeerde hedgefondsmanager Anthony Scaramucci heeft in een recent interview met CNBC’s Squawk Box aangegeven dat hij verwacht dat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Algorand (ALGO) beter zullen presteren dan goud als afdekking tegen inflatie. Hij wees op het feit dat Bitcoin en crypto een generatieverschuiving naar nieuwe technologische vooruitgang vertegenwoordigen. Hij zei het volgende:

“Luister, ik ga nooit short goud verkopen; het heeft een geschiedenis van 5500 jaar in het aanbieden van een waardeopslag, maar zoals alles in onze samenleving, wanneer je een technisch eigendom krijgt waar een enorme verbetering is, heeft dat de neiging om dingen te overschaduwen.

We hadden dvd’s en we verhuisden naar Netflix en streaming. Het whitepaper van Satoshi Nakamoto bracht ons in feite in een nieuw tijdperk, en de technische eigenschappen van Bitcoin zijn oneindig veel beter dan goud: je kunt het kosteloos verplaatsen, je kunt het opslaan – vrijwel kosteloos – en het heeft dit grootboek dat volledig veilig is. Je kunt het niet hacken.

Dus, met 21 miljoen munten en zijn schaarste – onthoud dat we nu slechts 65% van het goud hebben – het tekort aan aanbod, de technische eigenschappen, denk ik dat het over een lange periode waarschijnlijk 10 keer beter zal zijn dan goud.

Maar voor nu, is Bitcoin aan het stijgen aan de hand van wat mensen zoals Michael Saylor en Cathie Wood voorspellen dat het zal doen, het zal uiteindelijk goud overschaduwen. Het is vandaag ongeveer een marktkapitalisatie van $1,2 biljoen, goud is ongeveer $11 [biljoen]. Maar ik denk dat Bitcoin daar komt, op dezelfde manier waarop we onze smartphone tegenwoordig gebruiken en niet met een roterende telefoon.”

Hoewel Scaramucci aangaf dat zowel goud als Bitcoin samen kunnen stijgen in het licht van de inflatiedruk, beveelt hij digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en Algorand aan als waarschijnlijke weddenschappen die in de loop van de tijd exponentieel zullen stijgen. Hij sloot af met:

“Nou, ik denk dat goud in orde zal zijn, maar het is een soort flatline-situatie. Kan het bescheiden omhoog? Ja, maar ik denk dat Bitcoin en eigenschappen zoals Ethereum en Algorand exponentieel zullen stijgen, alleen vanwege de schaalbaarheid [en] beveiligingsproblemen om hen heen.

Kan goud stijgen? Zeker. Als je 6% inflatie krijgt, zal goud dan stijgen? Zeker wel. Maar ik zou mijn geld, en ik moedig klanten aan om hun geld in Bitcoin te zetten… En ik denk dat we nog maar net begonnen zijn in Bitcoin.

Dus voor mij kan het stijgen, maar het zal me niet verbazen als Bitcoin exponentieel stijgt en goud lineair.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN