CODI Finance verlengt zijn private sale en lanceert IDO

Het CODI-ecosysteem wil het web 3.0 van DApps worden door een volledig open, volledig gedecentraliseerd platform voor innovatieve DeFi-producten te bouwen, waarin de projecten kunnen gedijen en groeien door een bestuursstructuur op te zetten waarin gebruikers het platform runnen en beheren. Het platformbeheer is zo ontworpen dat de CODI-gemeenschap kan stemmen over nieuwe functies en elke integratie die de gemeenschap ten goede komt.

Het CODI-ecosysteem omvat unieke kenmerken zoals:

● IDO Launchpad DEX
● NFT-marktplaats
● Gedecentraliseerd leenplatform
● DAO-bestuursmodel
● Volledig aanpasbaar Vesting Protocol

Wat is CODI?

CODI werkt er hard aan om een ​​robuust lanceerplatform DEX te bouwen op de snelle en schaalbare Solana-blockchain; CODI-gebruikers zouden kunnen investeren in de meest veelbelovende nieuwe DeFi-projecten. Nieuwe DeFi-projecten zullen tegelijkertijd financiering kunnen aantrekken van toegewijde CODI-investeerders.

CODI’s IDO Launchpad, COpad, erkent dat er tegenwoordig tal van DeFi-projecten op de markt zijn, maar er is een “vertrouwensbarrière” bij het kiezen van het DeFi-project waarin wordt geïnvesteerd. Veel nieuwe DeFi-projecten jagen op investeerders door zich voor te doen als respectabele en betrouwbare projecten voor hun geld nemen. CODI heeft een screeningmethode voor DeFi-items opgesteld voordat ze op de launchpad DEX worden geplaatst. Als gevolg hiervan hebben nieuwe DeFi-projecten het potentieel om op te schalen en gebruikers aan te trekken die hun visie en doelstellingen delen. CODI’s gebruikers hebben de mogelijkheid om te investeren in de beste nieuwe DeFi-startups voordat ze op andere beurzen worden vermeld.

CODI is ook van plan om de eerste layer-2 van de Solana-blockchain voor NFT’s te creëren, zodat artiesten en verzamelaars snel en veilig in NFT’s kunnen handelen. Als gevolg hiervan heeft de CODI-gemeenschap toegang tot de beste NFT’s, met tegen transactiekosten en snelle verwerking. Aangezien dit platform is gebouwd op de snelle en goedkope Solana-blockchain, kunnen gebruikers NFT’s minten, verzamelen en verhandelen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het platform met lange transactietijden en buitensporige kosten.

De aankomende IDO

Zoals gezegd bereidt het CODI-ecosysteem zich voor op zijn IDO. Het wil open zijn over zijn doelstellingen en activiteiten om zijn volledig gedecentraliseerde ecosysteemvisie te realiseren. De IDO zou een week voor de IEO op de p2pb2b-beurs worden vermeld op het IDO-lanceringsplatform van CODI, tegen een noteringsprijs van $0,05.

Aanvullende informatie met betrekking tot de private sale

Vanwege de positieve reacties die de afgelopen weken zijn ontvangen, heeft het project besloten de onderhandse verkoop, die op 31 oktober zou eindigen, te verlengen tot 14 november. CODI verwacht in de aanloop naar de beursnotering van het project ten minste 99 miljoen $CODI, of 30% van het totale aanbod van 330.000.000 CODI, te verdelen. Vanwege de enorme belangstelling die is gegenereerd door de onderhandse verkoop, is $CODI hoogstwaarschijnlijk een “innovatief” project. Daarom wordt het toegewezen aanbod voor de onderhandse verkoop snel verminderd; iedereen die geïnteresseerd is in dit “unieke” ecosysteem, moet tokens krijgen tegen pre-sale prijzen voordat ze opraken. Tijdens deze privéverkoop worden CODI-tokens aangeboden voor $0,02 per token met een wachtperiode van vier maanden en $0,03 per token zonder vestingtermijn.

Je kunt ook lid worden van de community door ze te volgen op hun social media-kanalen:

Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance
Discord: https://discord.com/invite/kEw8RkMU
Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!