GMT-Token

GoMining (GMT) is een ideaal alternatief voor Bitcoin-mining?

Bitcoin-mining is een enorme industrie die in de loop der jaren gestaag is gegroeid naarmate Bitcoin steeds verder de mainstream bereikt. Naarmate de sector echter groter wordt, wordt Bitcoin-mining steeds moeilijker toegankelijk voor de gemiddelde belegger. De kapitaalvereisten voor het opzetten van een concurrerende mining-operatie groeien. Bovendien zijn veel regio’s en landen simpelweg geen haalbare locaties voor cryptocurrency-mining vanwege de hoge elektriciteitskosten.

GMT-token maakt Bitcoin-mining toegankelijker

GMT-token is begin 2021 gelanceerd. Deze token is beschikbaar op Ethereum en Binance Smart Chain. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk is dat het gebruikers de mogelijkheid biedt om blootstelling aan Bitcoin-mining te krijgen, zonder dat ze apparatuur hoeven aan te schaffen en te bedienen. De BTC-beloningen voor GMT-houders worden dagelijks opgebouwd.

Investeren in Bitcoin-mining via GMT heeft ook zijn voordelen als het gaat om liquiditeit. GMT-tokens worden op verschillende handelsplatforms vermeld en kunnen heel gemakkelijk worden verkocht. Ter vergelijking: het proces van het vinden van een koper voor gebruikte mining-apparatuur is langzamer en complexer.

Om verwarring te voorkomen, moeten we er rekening mee houden dat het GMT-ecosysteem niet volledig gedecentraliseerd is, ook al is het token zelf uitgegeven op een blockchain en kan het vrij worden verhandeld. Ten eerste wordt de hashrate die het GMT-token ondersteunt, geleverd door een gecentraliseerd bedrijf. Ze handelen ook de uitbetalingen van mining-beloningen af ​​en bepalen hoeveel GMT-tokens er bij elke uitgifte worden verbrand. KYC is ook een vereiste om BTC-mining-beloningen te claimen.

Khabib Nurmagomedov spreekt over GMT

Trouwens, GMT krijgt wereldwijd meer bekendheid en niet alleen onder crypto-enthousiastelingen. Zo is Khabib Nurmagomedov, de langst regerende UFC Lightweight Champion en misschien wel de beste mixed martial fighter aller tijden, onlangs een ambassadeur geworden voor GMT-token. Nurmagomedov zei dat “blockchain net zo’n doorbraak is als internet”, en voegde eraan toe dat hij GMT-token “het meest geavanceerde token ter wereld” vindt.

Laten we, voordat we verder gaan, snel de belangrijkste voor- en nadelen van het token bekijken!

De voordelen:

  • Maakt Bitcoin-mining gemakkelijk toegankelijk
  • BTC-mining-beloningen worden dagelijks opgebouwd
  • De hoeveelheid hashrate die door elk GMT-token wordt vertegenwoordigd, groeit in de loop van de tijd
  • GMT is veel meer liquide in vergelijking met het kopen van mining-apparatuur

De nadelen:

  • Vereist vertrouwen
  • KYC is vereist voor het claimen van BTC-mining-beloningen

GMT-token review

Bij de lancering was 1 GMT-token gelijk aan 0,001 TH/s (terahashes per seconde). Naarmate GoMining extra mining-capaciteit toevoegt, worden nieuwe GMT-tokens uitgegeven om de nieuw toegevoegde hashrate te vertegenwoordigen. Een deel van elke nieuwe uitgifte van GMT-tokens wordt verbrand, waardoor de hoeveelheid hashrate die elk GMT-token vertegenwoordigt, toeneemt.

GoMining zegt dat het de opbrengst van de verkoop van GMT-tokens gebruikt om nieuwe cryptocurrency-miningapparatuur te kopen.

GMT tokenburns

Volgens de nieuwste versie van de GMT Token-whitepaper wordt tussen 20% en 100% van de nieuwe tokens verbrand elke keer dat er een GMT-uitgifte is. Het aandeel van de verbrande tokens wordt bepaald door het management van GoMining. Deze verhouding is afhankelijk van de prijsontwikkelingen in de cryptocurrency-markt en de prijs van het GMT-token. Dit zijn de drie tokenburns lagen:

  • Neerwaartse prijstrend: 20-40% van de nieuwe tokens wordt verbrand
  • Stabiele prijsontwikkeling: 40-60% van de nieuwe tokens wordt verbrand
  • Groeiende prijstrend: 60-100% van de nieuwe tokens wordt verbrand

Het is belangrijk op te merken dat wanneer nieuw uitgegeven tokens worden verbrand, tokens van GMT-houders niet worden beïnvloed – ze bezitten hetzelfde aantal tokens als voorheen. De enige verandering is dat elk token meer hashrate vertegenwoordigt. Aangezien de hoeveelheid hashrate die deelneemt aan het Bitcoin-netwerk de neiging heeft om in de loop van de tijd te groeien, is deze functie van GMT belangrijk, omdat het houders in wezen in staat stelt om de groei van de mining-industrie bij te houden.

Op het moment van schrijven vond de laatste uitgifte van GMT plaats op 10 oktober 2021. GoMining heeft 20,6 miljoen extra GMT-tokens uitgegeven en 30.000 TH/s in hashrate toegevoegd. 25% van de nieuw uitgegeven GMT-tokens is verbrand. De statistieken over alle GMT-tokenburns tot nu toe zijn beschikbaar op de GMT.io-website.

De initiële levering van GMT was 100 miljoen tokens op de Ethereum-blockchain. Op het moment van schrijven zijn er ongeveer 190,8 miljoen GMT-tokens op Ethereum en 10 miljoen GMT-tokens op Binance Smart Chain. Dit aanbod zal in de loop van de tijd blijven groeien naarmate GoMining extra hashrate inzet.

Hoewel elk GMT-token een bepaalde hoeveelheid hashrate vertegenwoordigt, wordt de werkelijke waarde van de tokens bepaald door vraag en aanbod op gecentraliseerde en gedecentraliseerde cryptocurrency-beurzen. GMT is genoteerd op gecentraliseerde beurzen zoals Bitglobal, LBank en HitBTC, maar handelaren hebben er ook toegang toe op Uniswap, SushiSwap en PancakeSwap.

Het GMT.io-platform

Als u GMT bezit en BTC-mining-beloningen in uw Bitcoin-portemonnee wilt ontvangen, moet u een account aanmaken op de GMT.io-website. Om beloningen te ontvangen, moet u het Ethereum-adres opgeven waar u uw GMT opslaat, evenals het Bitcoin-adres waar u uw BTC-mining-beloningen wilt ontvangen.

Om uw beloningen te ontvangen, moet u uw identiteit verifiëren via een KYC-proces (ken uw klant). De beloningen worden nog steeds verzameld, zelfs als je KYC nog niet hebt voltooid, maar je kunt ze niet claimen totdat je je identiteit hebt geverifieerd.

Veiligheid

De GMT Token zelf wordt ondersteund door hardware wallets van Ledger en Trezor, wat een geweldige optie is voor gebruikers die grotere hoeveelheden hebben of gewoon veel waarde hechten aan de veiligheid van hun bezit. U kunt ook 2-factor-authenticatie instellen op GMT.io om ongeautoriseerde toegang tot uw account te voorkomen. U ontvangt ook e-mailmeldingen wanneer uw account belangrijke acties uitvoert, zoals het instellen van een nieuw Ethereum-adres voor de GMT-token.

GMT-token werd in augustus 2021 geauditeerd door CertiK en slaagde met vlag en wimpel voor het examen. CertiK is een vooraanstaand blockchain-beveiligingsbedrijf dat AI-technologie gebruikt om blockchain-protocollen en slimme contracten te beveiligen en te bewaken. Het bedrijf maakt gebruik van zogenaamde “Penetration Testing” om te zoeken naar mogelijke kwetsbaarheden in de code om kritieke aanvalsvectoren te voorkomen.

Conclusie

GMT Token presenteert een unieke en gemakkelijk toegankelijke manier om blootstelling aan Bitcoin-mining te krijgen. Het GMT.io-platform is eenvoudig te gebruiken, hoewel de KYC-vereiste voor sommige gebruikers mogelijk een dealbreaker kan zijn.

Aangezien elk token een toenemende hoeveelheid hashrate vertegenwoordigt naarmate GoMining in de loop van de tijd meer capaciteit toevoegt, stimuleert GMT inherent het bezit op lange termijn. In het geval dat gebruikers liquiditeit nodig hebben, kunnen ze hun GMT eenvoudig verkopen op zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde beurzen, zonder het omslachtige proces van het verkopen van mining-hardware te hoeven doorlopen.

Als u op zoek bent naar een manier om in Bitcoin-mining te komen, maar niet wilt omgaan met de hoge initiële kosten van het opzetten van een echte mining-operatie, is GMT Token zeker een optie die het overwegen waard is.

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN