Het CODI-ecosysteem wint aan tractie naarmate het zich opmaakt voor IEO

CODI Finance, een “game-changing” DeFi-ecosysteem, wil een volledig gedecentraliseerd ecosysteem worden door zijn gebruikers innovatieve gedecentraliseerde financiële (DeFi) producten te bieden en een bestuursstructuur te creëren waarin gebruikers het platform runnen en beheren. Het platformbeheer is zo ontworpen dat de CODI-gemeenschap kan stemmen over nieuwe functies en elke integratie die gunstig is voor de gemeenschap. Het innovatieve CODI-ecosysteem omvat verschillende kenmerken, zoals:

● IDO Launchpad DEX
● NFT-marktplaats
● Gedecentraliseerd leenplatform
● DAO-bestuursmodel
● Volledig aanpasbaar Vesting Protocol

CODI werkt aan het bouwen van een sterk IDO-lanceerplatform op de Solana-blockchain, dat bekend staat om zijn snelheid en schaalbaarheid. CODI wil een platform bouwen waarmee nieuwe DeFi-projecten fondsen kunnen werven bij gepassioneerde investeerders in de gemeenschap. CODI’s IDO Launchpad erkent dat er veel innovatieve DeFi-projecten zijn, maar het moeilijk vinden om fondsen te werven en liquiditeit te bereiken. Nieuwe DeFi-projecten kunnen opschalen en gebruikers aantrekken die hun visie en doelen delen door gebruik te maken van CODI’s gebruik van de schaalbare Solana-blockchain.

Het CODI gedecentraliseerd leenplatform zal een niet-bewarend liquiditeitsmarktplatform zijn, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om deel te nemen als geldschieter of lener. Leners kunnen lenen met hun digitale activa als onderpand, terwijl geldschieters liquiditeit aan het netwerk zullen verstrekken en tegelijkertijd passieve inkomsten uit deposito’s zullen verdienen. Het doel is om een ​​systeem te bouwen met een DAO-governancestructuur waarmee platformgebruikers het kunnen beheren. Dat wil zeggen, een uitleenplatform dat niet afhankelijk is van gecentraliseerde controle of een ‘derde partij’.

Kunstenaars en verzamelaars kunnen NFT’s op een veilige en tijdige manier verhandelen dankzij de CODI NFT-marktplaats. De Ethereum-blockchain is de thuisbasis van ’s werelds grootste NFT-marktplaatsen, die worden geplaagd door trage transactietijden en hoge transactiekosten. CODI is van plan de Solana-blockchain te gebruiken om een ​​efficiëntere en kosteneffectievere NFT-marktplaats te bouwen. Als gevolg hiervan kunnen hun gebruikers NFT’s en andere digitale activa efficiënter verhandelen. De CODI NFT-marktplaats is bedoeld om de NFT-sector te helpen uitbreiden en schalen door gebruik te maken van de kracht van de Solana-blockchain.

Meer details over de private sale van CODI

Het project bevindt zich in de derde week van de private sale en CODI verwacht ten minste 99 miljoen $CODI, of 30% van het totale aanbod van 330.000.000 CODI, te verdelen in de periode voorafgaand aan de notering van het project op beurzen. De enorme tractie die de onderhandse verkoop heeft opgeleverd, toont aan dat $CODI hoogstwaarschijnlijk een “game-changing” project is. Het toegewezen aanbod van de onderhandse verkoop is bijna uitgeput; iedereen die geïnteresseerd is in dit “unieke” ecosysteem, moet tokens kopen tegen pre-sale prijzen voordat ze op zijn. Het project biedt CODI-tokens aan voor $0,02 per token met een wachtperiode van vier maanden en $0,03 per token zonder vestingperiode in deze privéverkoop. Neem contact op met het verkoopteam van CODI via sales@codi.finance om deel te nemen aan de privéverkoop en tokens te verkrijgen.

CODI’s aankomende IDO en andere plannen

Nu de onderhandse verkoop zijn voltooiing nadert, zal de IEO voor $CODI in november plaatsvinden. In dit verband heeft CODI op 23 oktober een AMA-sessie gehouden om vragen van de gemeenschap over de roadmap en de IEO te beantwoorden. De IDO pre-sale pool demo zal binnenkort ook beschikbaar zijn. CODI lijkt alles in het werk te stellen om de visie van het ecosysteem te realiseren. Iedereen die geïnteresseerd is in het CODI-ecosysteem en de evolutie ervan, kan overigens terecht op hun onlangs gelanceerde website.

www.codi.finance

Je kunt ook lid worden van de community door ze te volgen op hun sociale mediakanalen:

Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance
Discord: https://discord.com/invite/kEw8RkMU
Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!